Преминете към основното съдържание

Коментари за
„Челюсти” захапват „Здравей, България”


„Челюсти” захапват „Здравей, България”

Към текста

„Челюсти” – най-популярното политическо шоу на „Дарик”, ще бъде летен гост на сутрешния блок „Здравей, България” от 20 юли до 29 август.

иха

от иха • 26.07.2009

Спрях да гледам сутрешния блок на "Нова" - след като Милен Цветков и Лора Крумова започнаха да го водят стана безобразно и негледаемо. Много мои приятели и познати направиха същото. "Челюсти" го съживи. Гледах интервюто с Яне Янев и не вярвах на очите си - отдавна в ефира не беше се мяркал истински жирналист - с пъргав ум, подготвен, запознат с темата и критичен към това, което се казва. Слава богу - имало и такива по нашите медии. Надявам се да остане и след летните отпуски, защото не бива да криете истинските журналисти заради недоразумения като Лорка!!!

инжектоплектор

от инжектоплектор • 22.07.2009

Не намирам нито едно обвинение срещу днешната (22.07.) водеща. Напротив, добре подготвена, тя е съумяла да изрови всички мои и - може би - на още много зрители съмнения за ролята и появяването на Яне Янев на политическия хоризонт като "парламентарно представена партия". То бе очаквано при масовите мърсотии на тройната коалиция по цялата икономика на страната ни, защото ако не се бе появило, нямаше кой да попречи на ББ да има пълно мнозинство и би поставило "Новата" БСП (на която конгресните номера продължават за следват комунистическите и подчертават лъжата по обновлението) в явна опасност. Поздравления, госпожо водеща, и - не обръщайте внимание на лаещите по телефона кучета - те са инсценирани от еврейските съветници на Станишев и дежурят навсякъде, където биха мотгли да омърсят въздуха на очакваната нова политика в България.

астор

от астор • 22.07.2009

Уникално слаба журналистка! Отвсякъде лъха на ранният Съветски комунизъм

favorit

от favorit • 21.07.2009

.диана найденова всеки ден я слушаме с колежките.трябва да и се признае че е ненадмината в говоренето особенно през събеседника.не изслушва хората които и гостуват.изключително нагла жена.много ще падне рейтинга на "здр.българия"за времето което ще замества.харесват я най вече кумуняги и разни такива.иначе темите са актуални но тя опорочава всичко с многото си говорене и не казване на нищо съществено.като не харесва някой гост го напада ожесточено.в дарик след 1 и 10 часа се водят разговори (крясъци)с извисяващ и доминиращ тон естествено на найденова.слушателя нищо не научава защото тя се налага и не ги слуша.гостите се изнервят и разговора не върви.мисля че медиите които госпожата обслужва трябва да и обърнат повече внимание трябва да обърнат внимание на найденова защото тя доста прекалява с иронията към гостите които не са й симпатични .това не е професионално и кой е казал че диана е професиналист (въпреки че самочувствието й е на 6)

„Челюсти” захапват „Здравей, България” Как ще коментирате това?
„Челюсти” захапват „Здравей, България”
За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си.

Коментарите се преглеждат и одобряват от модератор.