Преминете към основното съдържание

Коментари за
„Бригада нов дом” пише приказки за семейства от 10 март по bTV


„Бригада нов дом” пише приказки за семейства от 10 март по bTV

Към текста

На 10 март от 21:30 ч. bTV ще излъчи първи епизод от новия социален проект „Бригада нов дом” с водещ Мария Силвестър.

Гешева

от Гешева • 29.06.2021

В края на юни гледах едно предаване за семейство с 6 деца.Питам се може ли нормални хора да живеят в такава свинщина.Бедността не е извинение за толкова лоша хигиена.Те ще направят жилището на същата кочина,защото не са свикнали да поддържат ред.

Tzvetan Todorov

от Tzvetan Todorov • 29.04.2021

Preklanjam vi se za tova koeto pravite,da ste jivi i zdravi,kasmet i ljibov i na vas.

Атанас Козаров

от Атанас Козаров • 08.04.2021

Здравей предаване Нов дом!
Към кой трябва да се обърна с молба да се почистят боклуци на улицата оставени след вас?Става дума за град София улица Мур.
Вече минаха много дни от както вдигнахте големият розов контейнер, в който хвърляхте боключите от ремонтираният от вас апартамент на горепосочената улица.За жалост още се търкалят тоалетна чиния,дъш кабина и,7-8 чувала пълни с нещо и безброи пръснати дремни артифакти от грандиозен ремонт.Камионите, които събират битовия боклук не ги взимат явно защото не го разпознават като битов!!!!!!
Моля помогнете!!!!!!Елате и си съберат нещата!!!!!Много е грозна картината!!!!Не е като красотата, които показвате на екрана.Ако искате пишете ми на оставения е-майл и ще ви пратя снимки,за да видите за какво става дума....

Сузана

от Сузана • 04.04.2021

Здравейте! Гледам предаването Ви и смятам, че сте уникални! Вие правите нещо невероятно и аз съм Ви много благодарна от името на всеки един човек, който сте зарадвали! Сега имам нужда от Вашата помощ, за да зарадвам своята баба... Тя е на 61 години, има диабет, вдовица е и се грижи за 17 годишния ми братовчед, защото майка му е в чужбина и имат семейни проблеми. Баба ми живее в малка двуетажна къщичка, която не е била ремонтирана от 40 години и вече се разпада. Терасата е на път да падне, а банята е колкото кутийка. Няколко пъти баба ми се е опитвала да възстанови нещата, но средствата все не и достигат. Тя е много добра и споделя дори последната си стотинка с другите хора, затова и получава много подкрепа, но има и разходи за дърва, отопление, електричество, вода и т.н. Много бих се радвала, ако можете да и помогнете! Надявам се да одобрите баба ми!
Благодаря!

Milena

от Milena • 03.04.2021

Имам нужда от помощ баща ми е с отрязан крак майками е с инсулт засегнал е част от паметта понякога си губи разсъдака. Работя е чужбина но немога себе си да издържам помагам когато мога,имат нужда от ремонт на къщата доста е зле.

Владимир

от Владимир • 30.03.2021

Здравейте,
На 13.02.21 год отпарвих едно предложение към екипа.
Доста време мина и никакъв резултат . Все пак форума , ако може така да се нарече , е едностранен. Някой си индивид пише нещо , споделя нещо , но то си остава някъде в постранстовото.
Не е ли редно някой от екипа да чете тези споделени мнения и да взема отношение към написаното.
Все пак това е елементарно уважение към хората които са отделели време и енергия да споделят нещо . Нека тези мнения , колкото и да са неприятни за вас , не остават като "глас в пустиня" . Елементарно е. Четете и отговаряйте /към екипа/ уважавайте и чеждото мнение.
Все пак се надявам някой да прочете тези редове.

Роза Благоева Бадева

от Роза Благоева Бадева • 29.03.2021

Здравейте,как би могло да се свържа с Бригада нов дом.

Кина

от Кина • 06.03.2021

как мога да кадидацвам

Татяна Тенева

от Татяна Тенева • 25.02.2021

Здравейте...как можем да помогнем на едно семейство с две деца и една майка ... наистина имат нужда от помощ...от с.Бяга обл.Пазарджик...Благодаря предварително ❤️

Надя Костова

от Надя Костова • 20.02.2021

За мен това са мързеливи хора. В нито един дом не видях чистота . Смятам ,че може да се живее с малко , но изчистено и подредено . Вашто предаване е излишно.

Ава

от Ава • 18.02.2021

Здравейте!Как може да запиша за участие близък роднина?

Владимир

от Владимир • 13.02.2021

Здравейте ,
Аплодисменти за предаването. Разбирам , че това което правите е с добри намерения. Помоща към тези хора е безценна. Но както е писано в библията вместо да нахраниш някого с една рибо , по -добре е да го научиш да лови риба. Разбирам , че тези хора нямат финасова възможност да ремонтират жилищата си и живеят в ужасни условия , да не кажа не човешки. Но в същия момент от епизодити се вижда , че жилищата са в разхвърляно , не подредено състояние. На всякъце цари хаос и мръсотия. За това смятам , че може да нямаш пари да си ремонтираш жилището или да си подмениш мебелите , но да го потдържаш чисто , подредено и спретнато не се изискват пари. Просто манталитет. Тези хора са свикнали да живеят в мръсотия и хаос. За това имим едно предложение. Направете посещение на приблизително 1 год. след чудесния ремонт на всяко жилище. Предполагам , че изненадата ще е голяма. Убеден съм , че поне 70 % от ремонтираните жилища няма да са в състояние в което сте ги заснели след ремонта. Иска ми се да не съм прав , но както казва любимия ни премиер "Такъв ни е материала" . Много хора му се обидиха но не е имало защо.
Помогол съм на много хора , но както ви казах по-добре е да научиш човек да лови риба вместо да го нахраниш един път.
Още веднъж ви поздравявам за това което вършите , но ако предлижението ми ще ви заинтригува направете посещение и проследете как живеят тези хора след като сте им сбъднали мечтите.
Поздрави !

От боряна виолетова кръстанова

от От боряна виолетова кръстанова • 24.10.2020

Молави хора нождаясе от помошта на бригада нов дом молави дами помогнете имам едно дете живея бес вода и кухня и бес толетна молави дами звнат от бригада нов дом 0892396913

milka

от milka • 23.10.2020

Пиша ви ако може да помогнете на един баща.с 4 деца които сам ги гледа.Неработи поради факта че трябва да води на градина децата си.Бащата и четирите му деца са в Рудник.

Божана

от Божана • 17.07.2020

Харесвам предаването ви и ще бъда много благодарна . Ако влезете и в моя дом .Аз съм самотна майка с две големи деца . Докато бяха живи родителите ми що годе се справяме .беше останала само банята за ремонт купих плочки и немогат да я направя дъщеря ми е първа година студентка сина ми догодина абитуриент.на една заплата кое по-напред да направя.телефона ми за връзка е ++++++++++.

Миглена

от Миглена • 28.05.2020

Здровейте бригада нов дом казвам се Миглена на 28години от град София майка съм на 4 деца 3 момичета и едно момче първото ми дете го родих на 16 години от тогава о миналата година живеех с мъжът ми и четерите ми деца но той хрез 2016 година заболя от рак на ливните възли той почина миналата година на 25 юли на рождения ден на най малкото ми дете Михайл и живеем в Горни Богоров в момента издържаме е на заплатата на мъжът на майка ми не получавам никакви помощи оствен децките на децата те са 140лв весечно моля ви помогнете ни да заживеем на едно по добро място

Вергиния Банчава

от Вергиния Банчава • 22.05.2020

Здравейте госпожо
Много уважавам вашето предаване ще ви бъда благодарна ако ме изберете а.Ас няма да крия баба съм на пет внучета снаха ми се грижи за тях а синът ми работи
Имаме нужда от помощ за ремонт на нашия дом което не ние по силите .Ас съм с множество заболявания но работи помагам на децата си с каквото мога
Съпругът мие със инсулт също така е и със стентове защото има и други заболявания
Ас и моите деца ще бъдем много щастливи ако ни изберете и внесете радост в нашия дом

Благодаря ви предварително

Валя

от Валя • 22.05.2020

Здравейте,интересно предаване,единственното което гледам.За съжаление не намирам контакти с вас.
Не знам и какви са изискванията ви за участие.
Моето предложение е --стара къща в голям град.
Това е стара къща и е нужна интелигентна мисъл със смели решения като вашите,за бедноста не пиша,тя е повсеместна,банята и тоалетната са на двора ,ако изобщо могат да се нарекат така.

Валя

от Валя • 22.05.2020

Здравейте,интересно предаване,единственното което гледам.За съжаление не намирам контакти с вас.
Не знам и какви са изискванията ви за участие.
Моето предложение е --стара къща в голям град.
Това е стара къща и е нужна интелигентна мисъл със смели решения като вашите,за бедноста не пиша,тя е повсеместна,банята и тоалетната са на двора.

В. Милчева

от В. Милчева • 21.05.2020

Здравейте!
Пише Ви една госпожа

С това писмо заедно с Вас искам да зарадваме едно много борбено и упорито момиче.Момичето се казва Аксиния Василева Георгиева и е студентка в гр. Пловдив .
В с. Яхиново, община Дупница има къща, която се нуждае от основен ремонт.В къщата няма нормални условия за живот, принуждава се да ходи при други хора да се къпе и да пребивава при тях.
Момичето няма братя, сестри и родители, които да помогнат и няма възможност да направи сама ремонт, защото получава степендия и пенсия.Сумата на стипендията и пенсията е под социалният минимум.Възможност да работи някъде също няма, защото има здравословни проблеми с дясната ръка, която е основата при всяка работа. Претърпяла е на ръката 7-8 операции, които допълнително създават проблем при работа.
Желанието и молбата ми към Вас е , ако е възможно с Ваша помощ да се направи ремонт на банята, за да може да я ползва и поне на една стая.


С уважение: г-жа Милчева

Ганчо Ганчев гр.Хасково

от Ганчо Ганчев гр.Хасково • 18.05.2020

Здравейте Мария и Целият екип на Бригада нов Дом,пиша ви този коментар защото имам нужда да ми помогнете да поосвежа апартамента си,но за жалост сам не мога да се справям,работя но получавам доста малък доход със който не мога да си позволя ремонта Аз се казвам Ганчо Ганчев от гр.Хасково съм на 39 г.,живея с майка ми тъй като преди година и половина загубихме нашия обичан Баща,съпруг и дядо.Майка ми две години се грижеше за малката ми племенница и откакто Баща ми почина се оправям сам в къщи но не ми стигат силите и средствата едва успях постепенно да си купя Телевизор,климатик и Входна врата.Във Апартамента ни не е правен ремонт от 2008 година.Надявам се благодарение на вас и вашето уникално предаване със което помагате на всеки който се нуждае от вас да помогнете и на мен,ние с майка ми ще сме ви безкрайно благодарни ако ни се подаде ръка!!! Поздрави на Мария Силвестър и на Целия екип на предаването тел за връзка 0884050779 и e-mail gadin28@abv.bg

Мери

от Мери • 26.04.2020

Здравейте хубави хора със хубави сърца мога ли да ви помоля да помогнете на моите родители кухниятя и двете им стаи са във влага донякъде се махат но след време пак се появява татко е пенсионер по инвалидност а майка ми по нивите и сее тютюн а къщата им иска много ремонт който те не могат да си позволят те са от село Лясково Кърджалийско Моля ви помогнете им. Бехие и Мюмюн Рашид

Мери

от Мери • 26.04.2020

Здравейте хубави хора със хубави сърца мога ли да ви помоля да помогнете на моите родители кухниятя и двете им стаи са във влага донякъде се махат но след време пак се появява татко е пенсионер по инвалидност а майка ми по нивите и сее тютюн а къщата им иска много ремонт който те не могат да си позволят те са от село Лясково Кърджалийско Моля ви помогнете им

Нели Димитрова

от Нели Димитрова • 24.04.2020

Много Ви моля да изтриете предното писмо.Нямах разрешение за него.Обидих хора.

Нели Милчева Димитрова

от Нели Милчева Димитрова • 24.04.2020

Здравейте! Не пиша за себе си!Пиша за една самотна майка с три деца! Живее в гр. Троян .Първото дете е на 18г.(сирак)Второто е на 12г.(той е щастливец,има баща ,който се интересува от детето си, и третото на 1г.4м. (има баща,ама не се знае защо го има).Майка работи в магазин ЛАЙФ гр. Троян(в момента си гледа бебето).Майката се казва Гергана Петрова Георгиева преди няколко месеца взема къща на кредит,мъчи се да сглобавя пъзела,но уви всички знаем,че няма как да стане.Знам,че ако можете ,ще помогнете,за което предварително благодаря! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!

„Бригада нов дом” пише приказки за семейства от 10 март по bTV Как ще коментирате това?
„Бригада нов дом” пише приказки за семейства от 10 март по bTV
За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си.

Коментарите се преглеждат и одобряват от модератор.