Преминете към основното съдържание

Коментари за
blizoo - пътеводител в света на забавлението и комуникациите


blizoo - пътеводител в света на забавлението и комуникациите

Към текста

blizoo e новото име на наскоро обединената компания (Евроком - КейбълТел) след придобиването от EQT.

grazia

от grazia • 21.03.2012

Един мой приятел се оплакваше, че иска да си добави НБО към пакена му на Близу и тъй като има два телевизора, трябва да си плати по 8лв на телевизор, т.е 16 кинта отгоре, което според мен е пълно безумие!

VICTOR

от VICTOR • 05.02.2012

кажетеми но чесно ми кажете струвалиси Близу аз съм на Булсат вече 8 години но от 2 години се подиграват направо с абонатите си през месец или два все измислят неща с които те карат все нещо да плашаш доплащаш апарати да сменяш карти да сменяш и все пари искат и сега и спряха доста канали и те карат да си купиш пак нов апарат зада можеш да гледаш булсат са най долните крадци и затова ви питам за Близу искам да гледам ( TLC)

Бориславова

от Бориславова • 01.02.2012

Ами на мен ми харесва пове4е близоо, те са най добрите но искам да разбера кога ще пуснат бтв лейди,и на коа програма ще е. Близоо са наи добрите!!!!!!!

Бивш шаран

от Бивш шаран • 31.01.2012

Още като бяха Кейбълтел /преди обединението/ бяха гола вода...Едвам ги изтраях половин година...Нет 1 е истината!

Blizoo sux

от Blizoo sux • 30.10.2011

Blizoo sa super dolna kompania, vinagi gledat kkak da te prekarat

Иван

от Иван • 19.10.2011

Гола вода са. Поддръжката им е никаква, а в кол-центъра наемат някакви абсолютно некомпетентни момиченца, само да слушат горките крясъци и обиди от недоволни клиенти. Писах жалба до тях преди повече от два месеца. Занесах я в два екземпляра в най-близкия офис. Подписаха я, подпечатаха я, но отговор и до сега нямам.

Тони

от Тони • 19.09.2011

Това с интернета е ужасно, егати качеството!!! Много съм разочарована!

Сашо

от Сашо • 19.09.2011

Когато прекратявате договора си с Близу си пазете всички документи. Преди малко ми се обади фирма за събиране на дългове, уж съм имал задължения по някакъв си договор от 2 години. Отдавна нямам договор с близу и не искам никога да имам. Явно се чудят как да мачкат напусналите ги абонати. НИКОГА ВЕЧЕ ТИЯ МОШЕНИЦИ

Владко

от Владко • 09.09.2011

Отидох за подновяване на договора в деня след изтичането му. Избрах си друга оферта и сключих нов договор с близу. Какво беше учудването ми, когато на следващия месец трябваше да платя и по двата договора (стария и новия - двойна такса). Стария не се прекратявал автоматично и трябваше да ходя специално да го прекратявам. Близу са мошеници и след изтичането на договора ми - веднага се отказвам от тях...

ПИФ

от ПИФ • 03.08.2011

Радвам се, че не избрах тях преди 4 месеца - с тея 18-месечни договори направо ме отказаха. Пък и се правят, че не разбират като ги питам имат ли по-кратки договори! Преразказват ми сайта си, наглеци. А пък самия сайт колко е богат... Лошото е че тази напаст пълзи из провинцията - ето вчера разбрах, че селския кабелен оператор (а може да е бил Берковски или Монтански, не знам) вече го няма. Има само "Близу" и "сбогом" на включванията за по 2-3 месеца лятото... Ще им търся цаката, защото за себе си реших: Максимално далече от "Близу"!

Normalen

от Normalen • 05.06.2011

Тези са Най-гадните монополисти!Нито интернета им струва нито телевизията.Като крашне Нета им го няма по 2 дена.Същото е и с телвизията.като те хванат с договор няма отърване.По-лоши са и от Топлофикация.Хич не се хващайте с тях!

Eмилия

от Eмилия • 28.03.2011

всеки ден имам проблем с интернета и жалба писах но още нямам отговор а за техниците нямам думи не разбират и затова не могат да оправят проблема

Мишев

от Мишев • 21.03.2011

Ако искате да си скъсате нервите станете абонат на Близо При това техните договори са само какви задължения имае потребителя а те нямат никакви. Ако заявиш техник чакаш като малоумен когато им дойде кефа

Снежана

от Снежана • 01.03.2011

Отвратителни са.От един месец интернета ту го има ту го няма. След неколкократни обаждания идват, цапат и си отиват - а резултат докато затворят вратата от външната страна. На всичкото отгоре ми скъсиха така кабела че сега не мога да си сложа шкафа, който е правен по поръчка за да стои то стената -в момента е на 10 см. от нея, а продължението на кабела вече минава през средата на стаята и е на 10 см. над пода, Като ходиш трябва да внимаваш да не го закачиш- идилия. Последва ново обяждане, но до сега мълчание- няма никой.Последното премеждие беше -срязан кабел - незнайно от кого и защо /вече имам съмнение и в самия доставчик, не приех тяхна оферта/.Последва ново обаждане, след 10 минутно стоене на телефона и изчакване на оператор, поръчката беше приета, но след 12 часа - нищо от никъде.какъв оператор само !!!!! След 12-те часа чакане последва ново обаждане от моя страна и ........ отговора беше че за отстраняване на повреда имат 72 часа...................... Просто браво. С БЛИЗООООООООО - ДО ТУК.

anto

от anto • 20.10.2010

Бях се примилил с ниската скорост на интернета, но от 2 месеца добавиха нова изненада - ту го има , ту го няма /ежедневен тормоз, особено ако си решил да посвършиш някоя неотложна задача, свързана с ползване на интернет/. Приключва ми договора и се отказвам, каквото и да ми обещават. Живея в София кв. Гоце Делчев, някой да ми препоръча друг доставчик.

stefan

от stefan • 28.09.2010

булсат са светлинни години пред тези смешници от близуууу, бях абонат на евроком пловдив , допреди няколко месеца горе долу ок, но след това отврат, пуснах си сателитна от булсат и останах доволен от цената и качеството, после в нашия район тракия пуснаха и интернет отпреди 2 месеца , включих си и интернет и ,честно да ви кажа, за пръв път видях качествен интернет в пловдив. Дано продължат в същия дух и да запазят качеството си.

КЛИЕНТ

от КЛИЕНТ • 07.07.2010

ОБСЛУЖВАНЕТО,КАЧЕСТВОТО Е НА НИСКО НИВО.ОМРЪЗНА МИ ВСЕКИ ПЪТ ДА ЗВЪНЯ И ДА МЕ ДЪРЖАТ НА ТЕЛЕФОНА ДОКАТО СЕ СВЪРЖА С ОПЕРАТОР,КОЙТО ДА МИ ОБЯСНЯВА ,ЧЕ ИМА ПРОБЛЕМ,ТА ТОВА И АЗ КОНСТАТИРАМ КАТО НЯМАМ ТЕЛЕВИЗИЯ,ИНТЕРНЕТ И ТЕЛЕФОН.ЩЕ СЕ СБОГУВАМ И АЗ С ТЯХ.

Petrov

от Petrov • 30.06.2010

Hora, smeniajte dostav4ika i 6te zabravite da se obazdate i da pi6ete.

Ясен

от Ясен • 29.06.2010

Пука им на черупката, че вие тук се изсказвате. Кучето лае, керванът върви. Нищо няма да направят, защото се смятат за безсмъртни и непоклатими. Да, ама НЕ. Ще им дойде акъла, но нямя да има на кого да доставят своите програми.

MITKO

от MITKO • 29.06.2010

Az sa6to 6te se otkazvam. Iskam da gledam ruskite programi, a te se praviat na u6tipani. Obe6tavat i s tova ni zapu6vat ustata.

ЦВЕТИ

от ЦВЕТИ • 29.06.2010

НАЙ-НАКРАЯ ГЛЕДАМЕ BTV cinema . МИСЛЕХ, ЧЕ НЯМА ДА Я ПУСНАТ, КАКТО ГО НАПРАВИХА С "ДОМ КИНО" И ДРУГИТЕ РУСКИ ПРОГРАМИ, TV 1000. КАТО ИЗТЕЧЕ СРОКА НА ДОГОВОРА, ЩЕ СЕ ПРЕХВЪРЛЯ КЪМ ДРУГ ОПЕРАТОР, КОЙТО ГИ ИЗЛЪЧВА.

Иванчо

от Иванчо • 29.06.2010

Изключиха и "Мир кино", която заедно с НТВ и РТР Планета гледах с огромно удоволствие. Ще се прехвърля към друг оператор и ще ги гледам пак. От тия няма какво да се чака.

Александър

от Александър • 29.06.2010

Като изключи руските програми, близоо изгуби много клиенти. Ще се усетят, но ще бъде късно. Изглежда ръководят някакви русофо- би. Пуснаха някаква измислена програма "Охота и риболов", която едва ли някой гледа. Изглежда я излъчват нелегално.

LUCI

от LUCI • 29.06.2010

На мен също ми липсват НТВ и РТР Планета, ТV1000, а BTVcinema най-накрая се излъчва. Като изтече договор, ще сменя доставчика, защото те няма да включат тези програми. А аз много държа на тях.

EЛЕНА

от EЛЕНА • 29.06.2010

Имам претенции към BLIZOO, защото преди да се обединят тези два оператора, бяха изключени много стойностни програми ТВ1000, НТВ, РТР Планета и други, които обещаха да излъчат отново. Но от септември 2009 г. до сега едно голямо НИЩО. Дори BTV cinema, която хората гледат от половин година, ние гледаме от 26 юни. Много хора вече се прехвърлиха към друг доставчик. Ще помисля и аз.

blizoo - пътеводител в света на забавлението и комуникациите Как ще коментирате това?
blizoo - пътеводител в света на забавлението и комуникациите
За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си.

Коментарите се преглеждат и одобряват от модератор.