Архив Big Brother

Звездите на Биг Брадър снимат нов хитов сериал

Добави коментар

Мисията „Съдби в Нови хан“ вдъхнови и мотивира съквартирантите. Те се стараят и работят усилено, за да покажат актьорския си талант и да участват в създаването на истински касов сериал.

Мисията „Съдби в Нови хан“ вдъхнови и мотивира съквартирантите. Те се стараят и работят усилено, за да покажат актьорския си талант и да участват в създаването на истински касов сериал. Моментните затруднения и неразбирателства няма да сломят духа и решителността им. В епизода тази вечер зрителите ще видят истинска екипна работа в името на зрителите на Нова телевизия. Big Brother взе активно участие в професионалното режисиране и заснемане на „Съдби в Нови хан“ и ще изпрати екип от професионалисти, които да помогнат на съквартирантите в изпълнение на тяхната мисия. Снимачният ден продължава от ранни зори до късни доби.

Звездите на Биг Брадър снимат нов хитов сериал

По време на снимките един от съквартирантите ще репетира своята роля неуморно. Петя Буюклиева твърди, че е безнадежден перфекционист и трябва да изпипа и най-малкия детайл от своето актьорско превъплъщение. В епизода довечера зрителите ще видят как тя влезе в ролята на транссексуалната звезда Петер Бу и не спря да репетира песента си, докато другите снимат. Това ще доведе до лудост останалите съквартиранти.

Звездите на Биг Брадър снимат нов хитов сериал

Междувременно борбата за лидерство между Калина и Петя продължава и помежду им отново ще прихвърчат искри. Поводите за схватки варират от актьорското майсторство до ролята на домакини в кухнята. Лидерство не се дава даром, то се печели с действия и думи и двете дами правят всичко възможно да завоюват своята позиция в Къщата. Чиниите в мивката отново ще станат разменна монета в битките за власт.

Вече близо седмица дрехите на Емил са конфискувани от Big Brother. В дейли епизода тази вечер ще видим каква е реакцията му, когато останалите номинирани получат своя багаж, а той - не. Това ще стане повод за обостряне на отношенията му с Петя Буюклиева.

По-късно, Петя Буюклиева ще бъде специален гост в „Голямата уста“. Зрителите имат възможност да зададат своите въпроси към певицата през Facebook страницата на предаването. А в студиото живота на Ники Китаеца ще бъде разгледан под лупа.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Big Brother All Stars , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала

В програмата: