Архив Big Brother

Звезди от ВИП и Биг Брадър със специална мисия два месеца преди старта на шоуто

Добави коментар

Звезди на ВИП и Биг Брадър се събраха два месеца преди голямото завръщане на шоуто в ефира на Нова ТВ.
Звезди на ВИП и Биг Брадър се събраха два месеца преди голямото завръщане на шоуто в ефира на Нова ТВ. Поводът бе снимките на първия клип на риалити формата, а сцена на действието – жилищният комплекс „София парк”.
Денди и Део

Един до друг застанаха едни от най-емблематичните лица на изминалите ВИП издания – Део, Денди, Гала, Катето Евро, Коцето, както и някои от най-известните съквартиранти от предишните сезони на Биг Брадър – тризначките Вяра, Надежда и Любов, Гроши, Найден, Недялко, Стойка и дори някогашните съперници за любовта на Елена – Миро и Мариян. Всички те не само си спомниха най-хубавите моменти от шоуто, но и усилено коментираха каква ли ще бъде селекцията от съквартиранти в предстоящите два сезона през есента.

Тризначките

Парадът на Брадърите бе под ръководството на режисьора Мартин Илиев и под звуците на хитовото парче на Рафи Бохосян „4321”. „Да събереш толкова много звезди на едно място безспорно е голямо предизвикателство, но съм сигурен, че всеки един от тях ще се справи страхотно”, сподели той и разкри част от сценария на видеото.

Стойка и Део

Начало на клипа ще постави победителят във ВИП Брадър 3 – Део, като веднага след него, по атрактивен начин се включват и останалите познати лица, всяко едно от които има своята „мисия” в клипа. Освен внушителното звездно присъствие, видеото ще носи изключително динамичен заряд, постигнат с много музика, танци, фойерверки и многобройни масови сцени със сложна хореография.

Виолета Здравкова
Виолета Здравкова

„Виновник” за нея е едно от най-утвърдените имена у нас – хореографът Анна Пампулова, която има близо 20 години изяви в Националната опера и балет и е носител на редица отличия и награди от български и световни конкурси за съвременна хореография.

Денди и Мариан

Какъв е крайният резултат и как е приключила първата среща на звездите от Биг Брадър, зрителите ще разберат буквално до дни, когато в ефира на Нова ТВ ще се завърти клипът на шоуто. Очаква се снимките на видеото да продължат почти до полунощ.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър , Big Brother , VIP Brother 3

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала