Архив Big Brother

Зрителите изгониха Каменарови, семейството сяда на стола на истината

Добави коментар

Зрителите изгониха Каменарови, семейството сяда на стола на истината - неделя вечер в 20:00 ч.
Тайна мисия за новите съквартиранти, страсти и лагери още от първата вечер...

Зрителите изгониха Каменарови, семейството сяда на стола на истината


Зрителите на Нова телевизия направиха своя избор - Чавдар и Радка Каменарови няма да участват в борбата за голямата награда на Big Brother family. По време на Big Brother Live снощи вечер две семейства, представители на различни поколения и ценности, се изправиха в сблъсък за оставане в къщата.

След четири седмици пасивно поведение от страна на Радка и Чавдар, феновете на предаването решиха да спасят двойката без задръжки - Анжелика и Радо.

Въпреки че семейство Каменарови се доближават най-много до профила на щастливо семейство. Само 40,4% от зрителите гласуваха за оставането на Радка и Чавдар. Петрови победиха с  59,6% позитивен вот.
И двете номинирани семейства не скриха разочарованието си от новината, за спасяването на Давид и Елеонора в понеделник. Анжелика беше ядосана, а в погледа на съпруга ѝ Радо се четеше недоумение и шок. Чавдар също беше толкова разконцентриран, че не можа да каже много в своя апел към зрителите от изповедалнята. Как ще се отрази тази новина на съществуващия конфликт между Анжелика и Елеонора? Дали ще задълбочи вече обтегнатите отношения между двете семейства Качанови и Петрови? Предстои да разберем...

На прощаване...

Какво се случи с Радка и Чавдар веднага след излизането им от къщата?


Чавдар и Радка напуснаха къщата усмихнати. Възрастната двойка  изглеждаше спокойна от новината за изгонването им. По пътя за шоуто на Иван и Андрей двамата обсъждаха превъзходството на здравото си, нормално семейство и взаимно си даваха кураж. Чавдар бързо се примири с избора на народа. Радка обаче така и не можа да проумее обвиненията, че е скрита и потайна. Тя сподели, че със сигурност ще гледа записите на предаването, за да види защо съквартирантите ѝ са останали с такова впечатление.

Тайна мисия...


Борислава и Пламен ПетровиОсвен новите участници, снощи Big Brother поднесе на зрителите и поредната изненада. Още с влизането на първата нова двойка, беше обявена тайна мисия. Борислава и Пламен Петрови, които в къщата ще наричаме Иванови, за да не бъдат бъркани с Анжелика и Радо, влезнаха в къщата със задача.

Пламен трябва да върне самочувствието на потиснатата от съпруга си Корнелия. След влизането на музиканта Корнелия трябва да се чувства като най-ухажваната жена. Русокосата певица Борислава пък трябва да флиртува с Радослав и да събуди инстинкта му на ловец.

Ако се справят успешно с мисията си, Борислава и Пламен ще увеличат бюджета си в къщата от 800 на 1400 лева. Big Brother ще оценява усилията, които влагат в изпълнението на задачата си. Семейство Иванови имат възможност да разкрият мисията си пред съквартирантите след края й, ако преценят за нужно. Ще се справят ли певицата и музиканта с мисията си? Предстои да разберем...

Борислава и Пламен веднага се заеха с тайната си задачаТайната мисия „Къщата на изкушението” умишлено е насочена към най-устойчивите семейства в къщата – Трифонови и Петрови. Те трябва да покажат, че са непоклатими. Христо и Корнелия,  както и Анжелика и Радо,  трябва да докажат, че когато партньорите държат един на друг, те устояват на всички удари и изкушения. Как ще реагират Корнелия и Радо? Ще запазят ли достойнство или ще се поддадат на ухажорите си? Предстои да видим...

Първа вечер на новите съквартиранти...

Първата вечер на новите семейства в къщата на Big Brother family премина в музика и танци. Появата на пет нови семейства разпали страстите в къщата. Първоначалната радост от гостите обаче изчезна бързо.

Борислава и Пламен веднага се заеха с тайната си задача.
Пламен направи първи плахи опити към Корнелия с тривиален разговор за цвета на очите й. Русокоската Боби бързо намери за какво да закачи Радо. Анжелика обаче веднага я усети. Покана за тройка, предупреждения да внимава с мъжа ѝ и заплахи отправи беларуската към новодошлата певица.

Антоний, братът на Ивайла и Божидара БакаловиНа Антоний, братът на Ивайла и Божидара Бакалови,  също не му трябваше много време да се отпусне. Той започна да анализира отношенията на Сашка и Павлин, както и поведението на Анжелика. Дали заради истините, които им каза или от изненада, че нищо не е останало скрито за проницателните очи на Антоний, всички се настроиха срещу него.  

По-късно, в адската спалня, лагерът на старите съквартиранти обсъждаше новите. Веселин и Анжелика не са доволни от коментарите на Антоний. След флирта на Борислава с Радо всички са убедени, че семейство Иванови е в къщата с мисия. Запознати със сценария на първата тайна мисия, съквартирантите мислят, че втората нова двойка - Магдалена и Динко от Бургас, има задача да помагат на Борислава и Пламен.

Старите семейства имат подозрения, че новите пет няма да участват в номинациите първата седмица. Това, че не могат да номинират пресните си врагове, никак не ги радва. Дали обаче Big Brother няма за пореден път да изненада съквартирантите и всички да участват пълноправно в номинациите в понеделник? Предстои да разберем...

Цончо


Съквартирантите заспаха в ранни зори. Разговорите ги държаха будни до 5:30 ч. сутринта. Първи се събуди Цончо, бившият треньор на Алексей Петров, който тренира здравия си дух и тяло с упорити тренировки. След бърза сутрешна физзарядка Цончо започна да въвежда ред в кухнята.

В епизода в петък вечер ще видим:
– Реакциите след скандала на Елеонора и Анжелика – конфликтът между Качанови и Петрови се задълбочава.
- Настроенията в къщата след появата на новите съквартиранти – разделение на лагери стари срещу нови.
- Очаквайте тайната мисия и съмненията, които Боряна и Пламен будят у съквартирантите.
- Антоний е враг номер едно на лагера на старите.

„Big Brother – истината” с изгонените Радка и Чавдар...

Малко преди да напуснат къщата, Чавдар и Радка седнаха на полиграфа. Твърди като камък, те са пример за семейство, което издържа на всичко. Дали обаче ще издържат детектора на лъжата?

Тази неделя ще видим как истината може да носи и положителни емоции. Това ще бъде може би най-изненадващият и любовен епизод на „Big Brother – истината”, който ще покаже, че истинската обич не е напуснала българското семейство. Дали Чавдар и Радка наистина са щастливо семейство, което, дори и в мислите си, не носи нищо лошо помежду си?

Всички се чудят дали хармонията, която видяхме по време на участието на семейство Каменарови в Big Brother Family, е истинското им лице или дълго носена маска. Около тяхното семейство се носят се слухове за мистериозен смъртен случай и скрит труп, говори се, че Радка е била елитна компаньонка, а Чавдар бе обвинен в педофилия... Вярно ли е всичко това? Отговорите на тези и други въпроси ще научим само в „Big Brother – Истината” тази неделя.

Ще станем свидетели и на бурната реакция на Анжелика, предизвикана от обвиненията на Чавдар за нелегален бизнес, прекалена сексуална освободеност и липса на морал и задръжки. Признанията на Радка и Чавдар Каменарови - неделя вечер в 20:00 ч.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър Фемили , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала