Актуално В програмата

Зрелищни екшъни и вдъхновяващи истории в шестата седмица на „Великият понеделник“ по KINO NOVA

Добави коментар

Игри на живот и смърт, гангстерски афери и чиста любов предстоят в шестата седмица на седми сезон на "Великият понеделник" по KINO NOVA.

 Игри на живот и смърт, гангстерски афери и чиста любов предстоят в шестата седмица на седми сезон на "Великият понеделник" по KINO NOVA. Най-запалените киномани ще могат да изберат кой филм да гледат в понеделник вечер от 21.00 ч., гласувайки на специалния сайт: https://greatmonday.bg.

 

Добави описание


Базираната на вдъхновяваща истинска история „По-силни“ е премиерното заглавие, което ще се бори за любовта на зрителите в шестата седмица на „Великият понеделник“. В биографичната драма актьорът Джейк Джиленхол се превъплъщава в ненадеждния Джеф Бауман от Бостън, който решава да се докаже на бившата си приятелка Ерин. За нещастие той е сполетян от голяма трагедия по време на бостънски маратон и се налага да намери сили да продължи живота си, въпреки травмите от случилото се.

 

Добави описание


Второто предложение, което тайните агенти на KINO NOVA могат да изберат да гледат следващия понеделник, е екшънът „Антмен“ за сдобилия се с изумителната способност да се смалява на ръст, но да увеличава силите си, професионален измамник Скот Ланг (Пол Ръд). Той трябва да приеме съдбата си и да помогне на своя ментор, д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас), да опази тайната зад костюма на Антмен.

 

Добави описание


Едно от атрактивните заглавия на Лента –  "Денят на мама" също ще се бори за място на екрана във „Великият понеделник“. В центъра на забавната и очарователна романтична комедия е първата любов, а смехът и невъзможните обрати са гаранцията за добро настроение. Редица звездни актьорски имена взимат участие в тази заплетена история за група жени, обединени от едно много важно нещо – майките.

 

Добави описание


Четвъртата лента за седмицата – "Дони Браско" ще предложи на киноманите реалистичен и безкомпромисен поглед към мафиотския живот в Ню Йорк през 70-те години на миналия век. Добрата реализация и актьорски състав в лицето на едни от най-известните и талантливи холивудски актьори Джони Деп и Ал Пачино успява да разчупи канона в гангстерското кино.

 

Добави описание


Епичният приключенски екшън, чието действие се развива през VI век в мистичните земи на Персия – “Принцът на Персия: Пясъците на времето“, e последният филм в селекцията за седмицата. Дръзкият принц Дастан неохотно се обединява с мистериозната принцеса Тамина, която е негов съперник, за да отблъснат заедно силите на злото и да съхранят древен кинжал, който управлява Пясъците на времето.


Феновете могат да избират своя фаворит и на Facebook страницата на канала, а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 5 август, от 21.00 ч. по KINO NOVA. Всяка седмица двама от гласувалите ще получат страхотни брандирани тениски, а в края на кампанията трима от всички дали своя глас по време на кампанията, ще се борят за големите награди – специални шпионски часовници.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Денят на мама , Антмен , По-силни , Дони Браско , Принцът на Персия: Пясъците на времето

Принцът на Персия: Пясъците на времето / Prince of Persia: Sands Of Time (2010) - премиера на 21 май 2010