Актуално В програмата

Жълтите се завръщат победоносно в Резиденцията в „Игри на волята: България“

Добави коментар

Териториалната битка в „Игри на волята: България“ този понеделник завърши със съвършено ново разпределение за трите племена.

Жълтите успяха да грабнат безкомпромисно победата след две седмици на Дивата река и да се завърнат сред благата на Резиденцията. За първи път от началото на третия сезон на формата Бойците ще се сблъскат с тежките условия на Дивата река, а Приключенците видяха как изглежда Стопанството.

Текст от potv.bg

Въпреки загубата на Габриела и двете седмици на Дивата река, Жълтите успяха да съберат нужната мотивация и сили и разгромиха другите два отбора в тежка и напрегната битка, която започна и завърши с пороен дъжд. Емоцията от победата и очакваната обилна храна бяха съпътствани с много щастливи викове и прегръдки в племето, въпреки леките пререкания между участниците преди това.

Текст от potv.bg

Двете свежи попълнения при Бойците не помогнаха на племето да завоюва по-висока позиция и последва първата им среща с Дивата река. Въпреки слабата игра на Мани, тя не падна по гръб и отказа да признае вина пред съотборниците си, което доведе до поредната остра размяна на реплики.

Текст от potv.bg

Приключенците останаха изненадани от добрите условия в Стопанството и приеха новия си дом с радост. След напрегнатия избор на капитан, часове преди териториалната битка, двата лагера в племето не стоплиха отношенията си, а напротив – скандалите, разделението и новите стратегии взеха превес.

Габриела ли ще бъде новият господар на Плажа на отшелника или Мартин ще защити територията си? Кой от тримата капитани ще надделее в утрешната битка и каква награда ще избере? Ще продължат ли скандалите в племената на Приключенците и Бойците? Как ще отпразнуват Жълтите победата от днес? – разберете утре вечер в 21:00 часа по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игри на волята: България , Игри на волята

​Безстрашните грабнаха победата в териториалната битка в "Игри на волята"

Алекса е последното попълнение в племената в “Игри на волята: България”

Супергероите се завърнаха на Дивата река за трети пореден път в “Игри на волята"

Резервите отстраниха Иван Гайтанов от “Игри на волята: България”

Непобедимите с първа победа на териториална битка в “Игри на волята: България”