Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп. 143 - Кязим се противопоставя на брака на Хатидже!

Добави коментар

Суна, разтревожена от завръщането на Сейран при Ферит и годежа на леля си, търси помощ от гадателка. Кязим се противопоставя на брака на Хатидже с Халис, но след нейния гневен избух е принуден да се съгласи. Вижте какво ще се случи в еп. 143 на турския сериал "Златно момче”.

Посред нощ Суна отива при гадателка, тъй като се чувства несигурна относно последните събития, включително сдобряването на Сейран при Ферит и планираната сватба на леля ѝ. Сехмуз подкрепя Ифакат в този труден момент, а Нухет ги хваща в шокиращ момент. След посещението на Суна гадателката Фикрие се обажда на Ифакат, за да се оплаче от инцидента. Тя съобщава, че Суна почти я е пребила, нахлувайки в къщата ѝ посред нощ. Фикрие обяснява, че е успяла да измисли нещо, за да отпрати Суна, и пита Ифакат какво смята да прави по-нататък.

Фикрие предупреждава, че новата господарка на къщата ще означава край за Ифакат и предлага драстични действия. Тя намеква, че дори жената да бъде убита, това ще изглежда като естествена смърт поради възрастта ѝ. Ифакат е шокирана и пита дали Фикрие се шегува. Фикрие ѝ напомня за всичко, което е направила за нея в миналото, и ѝ казва да обмисли добре следващите си стъпки, преди да продължат да го обсъждат.

Дорук, треньор от фитнеса, се обажда на Асуман и я кани на разходка. Междувременно Суна пристига в дома на родителите си и им съобщава, че Сейран се е върнала при съпруга си, а леля им планира да се омъжи за Халис. Шокиран от новината, Кязим губи съзнание. Докато го събуждат, пристига колата на Ферит, която води Хатидже. Кязим заявява, че няма да ѝ позволи да се омъжи за Халис, наричайки го "стар вълк", и я пита дали не се срамува да се омъжи на нейната възраст. Хатидже му отговаря, като го пита защо възрастта ѝ го притеснява, заявявайки, че тя все още е жизнена в сравнение с връстниците си.

Кязим признава, че Хатидже все още е жизнена, но твърди, че това е така, защото не ѝ е позволил да работи, наричайки я неблагодарна. Хатидже контрира, че Халис също няма да я накара да работи и че тя ще живее в комфорт. Тогава Кязим я предупреждава за реалностите на брака, като ѝ предлага да попита Есме за трудностите му, включително за нощите, намеквайки, че това е неподходящо за нейната възраст. Хатидже отговаря, че няма от какво да се срамува. Кязим я обвинява, че е съблазнила Халис, като твърди, че тя опетнява семейното им име и кара баща му да се обръща в гроба.

Хатидже се надига от дивана и удря няколко пъти Кязим с бастуна му, гонейки го из стаята. Тя го укорява, че се преструва на почтен, и твърди, че винаги го е уважава като глава на семейството. Сега тя настоява, че той трябва да свърши своята част от задълженията. Тя заявява, че семейство Корхан ще дойде да поиска ръката ѝ, а той трябва да се съгласи да я даде на Халис. Кязим, който иска да избегне още удари, бързо се съгласява с нейното искане. Дорук кани Асуман в апартамента си под претекст да пият кафе заедно. Докато Сертер е заета под душа, Пелин се възползва от възможността, за да изпрати съобщение на Кая. Тя го моли за помощ, като обяснява, че Сертер я държи против волята ѝ и че не може да се довери на майка си. Пелин моли Кая да я спаси от Сертер. Ферит, Сейран и Халис се връщат у дома. Халис се присъединява към Орхан, Гюлгюн, Сехмуз и Нухет в хола. Той се отнася строго към тях за неотдавнашното им поведение спрямо Хатидже, като го обяснява с шока, който всички са преживели. Той обявява решението си да направи официално предложение на Хатидже на следващия ден. Орхан възразява, предполагайки, че действията на баща им може да са продиктувани от гняв, поставяйки под въпрос здравия му разум. Това води до напрегната размяна на реплики, в която Нухет изразява болката си от това, че е пренебрегната, след като се е върнала у дома след много години.

Халис пита Нухет за притесненията ѝ относно бъдещата им мащеха. Нухет изразява тревога относно въпросите, свързани с наследството, и обвинява Халис, че не мисли за правата на децата си. Халис нарежда на Латиф да се свърже с адвоката им, за да започне да разделя активите им и да гарантира, че дъщеря ѝ ще получи полагащия ѝ се дял.

Халис реагира на Нухет, като предполага, че думите ѝ може да са породени от болест ѝ, а не от омраза. Той я пита какъв баща е очаквала. Тя му отговаря, че не е очаквала той да бъде такъв баща, но след като го е опознала, не очаква да е различен. Халис се оттегля в стаята си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 158 и 159 - Сейран в опасност!

„Златно момче“, еп. 156 и 157 - Сейран крие страшна тайна от Ферит!

„Златно момче“, еп. 154 и 155 - Сейран в болница!

„Златно момче“, еп. 152 и 153 - Ще успее ли Ферит да спаси Сейран?

„Златно момче“, еп. 150 и 151 - Сейран е отвлечена!