Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп. 139 - Кой е Океш? Защо мрази Халис?

Добави коментар

Сейран разкрива пред Ферит, че се е сгодила за Акин, за да предпази баща му. Вижте какво ще се случи в еп. 139 на турския сериал "Златно момче”.

ейран признава на Ферит, че се е сгодила за Акин само за да защити баща му от отмъстителния Океш Тя разкрива, че Океш ѝ е показал снимка на Орхан след побоя в затвора, което я е изплашило. Ферит прегръща Сейран, успокоява я и я уверява, че ще се справят с всичко заедно.

В хола Халис нарежда на Латиф да доведе Ферит, ако се е успокоил. Той добавя, че може да наемат къща за Сейран, докато разводът бъде финализиран. Ферит влиза и възразява срещу тази идея, като настоява Сейран да остане при него. Халис реагира остро, обвинявайки Ферит, че говори глупости и твърди, че Сейран му е изневерила.

Ферит предупреждава дядо си да внимава какво говори за съпругата му. Той разкрива, че Сейран е била принудена да се сгоди за Акин, за да спаси Орхан. Той обяснява, че Сейран е направила това, което останалите не са могли, и сега баща му е в безопасност благодарение на нейната саможертва. Споменава, че Кязим е довел човек от Антеп на име Океш, който мрази Халис и затова е тормозил Орхан.

Халис не знае кой е Океш. Абидин се намесва, като обяснява, че Океш е участвал в отвличането на Сейран и притежава земя в Антеп. Той показва негова снимка на телефона си, но нито Халис, нито Латиф го разпознават. Орхан, видимо паникьосан, заявява, че Океш е много опасен и се страхува за живота си, като ги моли да не го провокират.

Халис събира Ферит, Сехмуз и Латиф в кабинета си и нарежда на Гюлгюн да заведе Орхан на горния етаж, за да си почине, като се подиграва на Орхан, че е страхливец. Паникьосаният Орхан моли баща си да не провокира Океш, защото се страхува за живота си, но Халис го игнорира. В кабинета на Халис той признава, че не може да си спомни причината за неприязънта на Океш, и се пита какво са направили, за да го провокират. Латиф предполага, че скорошното обстрелване на магазините им може да е свързано с Кеш.

Халис мисли, че Хатидже може да знае нещо и настоява да говори с нея, като нарежда на Латиф да подготви колата. Ферит препречва пътя му, заявявайки, че никой няма да напусне къщата, особено Халис и Орхан. Въпреки че Халис подчертава сериозността и спешността на ситуацията, Ферит настоява да поеме контрола. Той напомня на дядо си за позицията си на наследник и обещава сам да доведе Хатидже, като уверява Халис да не се притеснява.

Кязим се връща в дома си с Акин и съобщава на Океш, че Ферит е отвлякъл Сейран. Вбесен, Океш удря племенника си, обвинявайки го, че е позволил това да се случи. Той ругае и Кязим, и Акин, нарича ги немъже и нарежда на Кязим отсега нататък да не се меси в делата му, като изразява разочарованието и срама си от двамата.

Зерин и Пирил търсят помощ от Кязим, притеснени, че Пелин е в опасност заради Сертер. Малко след това Ферит пристига в имението на Кязим с въоръжени мъже. Той нарежда на Хатидже да се качи в колата му. Когато тя се съпротивлява, Ферит я вдига със сила и я отнася до колата.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 158 и 159 - Сейран в опасност!

„Златно момче“, еп. 156 и 157 - Сейран крие страшна тайна от Ферит!

„Златно момче“, еп. 154 и 155 - Сейран в болница!

„Златно момче“, еп. 152 и 153 - Ще успее ли Ферит да спаси Сейран?

„Златно момче“, еп. 150 и 151 - Сейран е отвлечена!