Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп. 138 - Ферит напада Кязим и отвлича Сейран!

Добави коментар

Ферит е бесен заради годежа на Сейран и я отвежда обратно в имението. Сертер заключва Пелин в стаята ѝ. Вижте какво ще се случи в еп. 138 на турския сериал "Златно момче”.

Сейран разкрива пред майка си и леля си, че се е съгласила да се сгоди за Акин, за да спаси Орхан. Опитва се да се обади на сестра си, но тя не вдига. Притеснена, Сейран се обажда на Латиф и го пита дали Орхан се е прибрал. Латиф потвърждава, че Орхан се е върнал, но не е напълно възстановен. Сейран изразява облекчение и пита за Суна, като обяснява, че тя не отговаря на обаждания и съобщения.

Латиф се колебае, но казва на Сейран, че Кая и Суна са се скарали. Сейран става все по-загрижена и разочарована, като изисква да разбере повече за това какво се случва със сестра ѝ. Мъжът казва на Сейран, че Кая се е опитала да удари Суна, което шокира Сейран и тя проклина Кая. Тя ядосано затваря телефона и го хвърля на леглото си. Това ѝ напомня за момента, в който Ферит едва не я удря.

Междувременно Сертер става все по-агресивен към Пелин, защото е вманиачен по Ферит и смята, че Пелин мисли твърде много за него. Той заключва Пелин в една стая, тъй като смята, че апартаментът е твърде голям за нея.

Сейран и Кязим пристигат в имението, за да отведат Суна, но тя отказва да си тръгне. Пред очите на баща си и сестра си тя хваща ръката на съпруга си - същата ръка, която той някога е вдигнал срещу нея. Кязим е обиден и казва на Суна, че сега счита Сейран за своя единствена дъщеря, след което си тръгва със Сейран. Кая се извинява на Суна за действията си.

Ферит следва Сейран навън и открива, че тя е сгодена за Акин. Вбесен, той напада Кязим и започва да го души. След това насилствено отвежда Сейран обратно в имението, заключва вратата и заявява, че тя не може да напусне без неговото разрешение. Въпреки възраженията на дядо си, Ферит остава непреклонен. Сейран се кара на Ферит за действията му и го обвинява, че е загубил разсъдъка си.

Сейран се пита дали Ферит осъзнава сериозността на стореното. Той признава, че се чувства сякаш е полудял. Той подчертава, че Сейран все още е негова съпруга, и той се ядосва при мисълта, че тя е с друг мъж. Той изразява недоумението си до ставащото. Сейран го контрира, като му напомня, че той я е поканил на вечеря, за да подпишат документите за развод, и че вече са предприели стъпки с адвокати, за да се разделят законно.

Ферит крещи, че никога не са се разделяли, и заявява, че няма да се разделят. Той настоява, че е разрешил всички проблеми и отношенията им са се подобрили. Ферит твърди, че разбира Сейран по-добре, отколкото тя разбира сама себе си, и я притиска да му каже истината. Усеща, че нещо се е променило. Той иска да разбере истината от нея. Сейран отрича да има промяна и го пита защо отказва да разбере и усложнява нещата. Тя го обвинява, че влошава ситуацията. Ферит заявява, че няма да се откаже от нея, защото все още има силата да промени нещата и няма да повтори миналите им грешки.

Сейран казва на Ферит, че баща му е излязъл от затвора и има нужда от него. Спред нея той трябва да бъде със семейството си, а не с нея. Тя го моли да я остави да върви по своя път. Ферит настоява, че Сейран е неговото семейство и нищо друго няма значение за него. Сейран не се съгласява и казва, че вижда колко много Ферит обича семейството си и какво прави за тях. Тя добавя, че тя и той никога не са били истинско семейство. Ферит отказва да позволи на Сейран да излезе от стаята, докато тя не му каже истината. Сейран настоява, че казва истината, но Ферит я обвинява, че с възраженията си се опитва да скрие истината.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 158 и 159 - Сейран в опасност!

„Златно момче“, еп. 156 и 157 - Сейран крие страшна тайна от Ферит!

„Златно момче“, еп. 154 и 155 - Сейран в болница!

„Златно момче“, еп. 152 и 153 - Ще успее ли Ферит да спаси Сейран?

„Златно момче“, еп. 150 и 151 - Сейран е отвлечена!