Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп. 137 - Сейран се сгодява за Акин!

2 коментара

Кая хваща Суна и Ферит да се прегръщат и я обвинява в изневяра. Сейран е изправена пред дилема. Орхан е освободен от затвора, но щастието на семейство Корхан е краткотрайно. Вижте какво ще се случи в еп. 137 на турския сериал "Златно момче”.

Ферит пристига в дома на Кязим и води напрегнат разговор с тъста си. Сейран отново казва на Ферит, че не го иска повече в живота си. Ферит отговаря, че не ѝ вярва. Твърди, че тя лъже и че вижда в очите ѝ, че не се е отказала от него истински. Ферит настоява, че щом вижда, че тя не се е отказала, той също няма да се откаже от нея. Той се заклева никога да не я остави.

Ферит излиза от къщата на Кязим и вижда, че пристига такси. Суна слиза от таксито и Ферит я пита защо е там. Суна обяснява, че са ѝ се обадили да дойде, и пита дали всичко е наред. Ферит отговаря, че не е наред, казва, че е объркан и има чувството, че мозъкът му е на път да експлодира, защото това, което знае, чувства и вижда, не съвпада. Суна се опитва да го успокои и предлага да отидат да поговорят. Ферит обаче ѝ казва да го остави на мира и да се отиде при семейството си, за да не се налага да я чакат. Суна казва на Ферит, че никога не е била приоритет за семейството си, затова днес тя ще предпочете него. Тя настоява да отидат да говорят.

Суна и Ферит отиват в един парк. Ферит се оплаква, че Сейран и баща ѝ са се обединили срещу него. Суна казва, че също е смаяна. Ферит настоява, че Сейран не го е напуснала; той смята, че тя все още го обича, защото го вижда в очите ѝ. Ферит се оплаква, че никой не го разбира, и настоява, че познава своята съпруга.

Суна го предизвиква, предполагайки, че любовта в очите на Сейран може да не е към него, а към някой друг. Тя го пита дали е помислил за подобна ситуация. Ферит се дразни. Суна му напомня, че Сейран е била влюбена в Юсуф, преди да се ожени за него и е щяла да избяга с него, ако той се бил съгласил. Тя казва на Ферит, че той не е първата любов на Сейран и не бива да разчита, че ще бъде последната. Ядосан, Ферит казва на Суна да млъкне и я пита на чия страна е.

Суна обяснява, че иска и Ферит, и Сейран да са щастливи. Тя признава, че макар да не е сигурна дали Сейран ще бъде щастлива без Ферит, сестра ия иска да опита и ще следва собствените си желания, независимо от това колко пъти Ферит ще ѝ се скара. Суна моли Ферит да я остави, като поставя подкрепяща ръка на гърба му. Ферит я прегръща, изразявайки дълбоката си любов към Сейран и убеждението си, че брака им не може да приключи. Изведнъж се появява Кая.

Кая се изправя срещу съпругата му и я пита какво прави с Ферит. Ферит пита защо се интересува. Кая отвръща, че Суна е негова съпруга, на което Ферит отговаря, че тя е и негова балдъза и той ще продължи да бъде част от живота ѝ. Суна се опитва да успокои ситуацията, но Кая, чувствайки се наранен и подозрителен, я обвинява, че е прегърнала Ферит по-искрено, отколкото някога е прегръщала него. Той поставя под въпрос естеството на връзката им, намеквайки, че тайните им разговори вкъщи вече са се пренесли навън, и се чуди какво ще се случи по-нататък. Ферит, разстроен, казва на Кая да си тръгне, като го пита дали не е луд.

Кая настоява Ферит да остави жена му да му отговори. Ферит се отдръпва. Суна казва на Кая да се успокои и да внимава с думите си. Кая саркастично пита дали смята, че може да се омъжи за Ферит, след като той се раздели със Сейран и да стане истинска Корхан. Ядосана, Суна отвръща, че вече не се двоуми и ще се разведе с него. Кая, която се чувства предадена, казва на Суна, че трябва да се срамува. Той се пита какво е направил, за да заслужи това отношение, като твърди, че се е опитал да я подкрепя. Той заявява, че от този момент нататък тя е отговорна за всичко, което ще ѝ се случи, и че тя и Ферит са заслужили последиците от действията си.

След като Кая си тръгва, Ферит се връща при Суна и я пита дали е добре след спора им. Точно тогава телефонът му звъни. Халис радостно съобщава, че се е случило чудо: появил се е нов свидетел и бащата на Ферит ще бъде освободен от затвора днес. Развълнуван, Ферит се съгласява да отиде със семейството да го вземе веднага. След като затваря телефона, Ферит отново прегръща Суна и ѝ благодари, че е била до него в този щастлив момент. Той предлага да отидат заедно да вземат баща му.

Сейран получава съобщение от Ферит за освобождаването на свекъра си, в което той определя това като чудо и изразява любовта си към нея. Сейран обаче не се радва. Тя знае, че освобождаването на Орхан не е чудо. Тя си спомня разговора си с Акин. Той ѝ е казал, че Орхан е предсрочно освободен, но споменава възможността чичо му да го върне в затвора, ако не направят това, което той иска. Акин ѝ казва, че нещата са сериозни и няма връщане назад. След като Орхан е освободен Сейран незабавно ще се разведе и ще се ожени за него.

Сейран е изненадана и пита Акин дали се е съгласил с плана на чичо си. Той ѝ обяснява, че Океш иска да си отмъсти на семейство Корхан и, че не става дума само за свободата на Орхан Корхан, но и за неговия живот. Той казва, че какво ще направят зависи от Сейран, като подчертава, че чичо му не се шегува.

Орхан е освободен от затвора и Ферит радостно прегръща баща си. Междувременно Акин и Сейран си разменят годежни пръстени сред семействата си. Щастливата атмосферата в дома на Корхан обаче внезапно се променя, когато Кая обявява намерението си да се разведе със Суна. Той обвинява Суна, че има връзка с Ферит, и видимо се ядосва, като в момент на силни емоции вдига ръка, за да я удари. Ферит се намесва точно навреме, за да го спре.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 156 и 157 - Сейран крие страшна тайна от Ферит!

„Златно момче“, еп. 154 и 155 - Сейран в болница!

„Златно момче“, еп. 152 и 153 - Ще успее ли Ферит да спаси Сейран?

„Златно момче“, еп. 150 и 151 - Сейран е отвлечена!

„Златно момче“, еп. 148 и 149 - Сейран заплашва Пелин!