Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп. 135 - Сейран в опасност?

Добави коментар

Окес предлага на Орхан свобода от затвора, ако му се подчинява и го предаде на баща си. Суна е извикана от сестра си Сейран, която е в беда. Вижте какво ще се случи в еп. 134 на турския сериал "Златно момче”.

В затвора Орхан е издърпан от леглото си от съкилийници и отведен в стаята за свиждания. Скоро влиза Окес и нарежда на Орхан да седне на една маса. Орхан, объркан, пита кой е той и какво иска. Окес, обръщайки се към него като към Орхан Корхан, споменава силата на бащата му, но твърди, че той самият е още по-силен. След това казва на Орхан, че утре ще бъде освободен от затвора.

Окес казва на Орхан, че освобождаването му си има цена: той трябва да изпълнява заповедите му. Орхан се съмнява, че наистина ще бъде освободен, но Окес настоява, че има властта да го освободи, като твърди, че може да осигури освобождаването на Орхан или да го задържи в затвора, като дори го заплашва, че може и да го убие. Орхан, който се чувства безнадеждно, казва, че вече не му пука. Окес изтъква, че въпреки че години наред е бил до баща си, Орхан е бил неуважаван и унижаван, а сега Халис дори не може да го измъкне от затвора.

Ферит търси решение, за да спаси баща си. Въпреки случилото се, той все още вярва, че Сейран го обича и иска да разбере какво става с нея.

Орхан пита какво иска Окес. Окес обяснява, че Орхан ще бъде освободен утре, но животът му ще зависи от него. Ако Орхан се опита да го измами, той ще плати с живота си. Орхан се съгласява, като казва, че ще направи всичко, което иска Окес. Окес го инструктира да предаде Халис Корхан и да заеме мястото му, като отбелязва, че Орхан вече се е опитал да направи това. Окес обещава на Орхан власт, уважение и независимост в делата му, но настоява, че Орхан трябва да му докладва и да изпълнява заповедите му.

Орхан се смее и пита дали баща му стои зад всичко това, мислейки, че това е начин баща му да го накаже за предателството му. Окес казва, че Орхан е изпълнил ролята си според Халис, като му е дал двама внука, и вече не означава нищо за него. Окес предлага да замести бащата на Орхан и да направи това, което той не е могъл, като призовава Орхан да реши дали иска да живее в страх в затвора, или да отмъсти на тези, които са го осъдили.

На следващия ден Акин посещава Сейран и ѝ съобщава, че Орхан ще бъде освободен, но има да сподели още новини.

Суна и Кая се намират пред имението. Кая казва на Суна, че не е нужно да го придружава до колата му и не е длъжна да се държи като негова съпруга. Суна предлага да вечерят насаме тази вечер, за да обсъдят на спокойствие някои важни въпроси. Кая се съгласява и обещава да резервира маса в хубав ресторант. Суна приема обаждане от сестра си и я чува да плаче. Сейран не обяснява, но моли Суна да дойде веднага. Суна се съгласява и казва на Кая, че трябва да отиде при сестра си, която е разстроена и не е могла да обясни защо по телефона.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 158 и 159 - Сейран в опасност!

„Златно момче“, еп. 156 и 157 - Сейран крие страшна тайна от Ферит!

„Златно момче“, еп. 154 и 155 - Сейран в болница!

„Златно момче“, еп. 152 и 153 - Ще успее ли Ферит да спаси Сейран?

„Златно момче“, еп. 150 и 151 - Сейран е отвлечена!