Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп. 134 - Сертер държи Пелин в плен, Кая е влюбен в Суна!

Добави коментар

Сертер се връща при Пелин, която е ядосана, че е бил заключена в апартамента цял ден. Кая признава, че се е влюбил в Суна. Вижте какво ще се случи в еп. 134 на турския сериал "Златно момче”.

Сертер се връща в апартамента, в който е заключил Пелин, с букет цветя. Той ѝ се извинява, че е закъснял, и я пита какво е правила през целия ден. Тя го обвинява, че ѝ се подиграва. Той я пита дали е ядосана заради закъснението му. Пелин казва, че цял ден е била сама, защото той я е заключил в апартамента. Сертер отвръща, като посочва камерата за наблюдение, която е използвал, за да я наблюдава. Той предлага да се обади на разтревожената си майка, която няколко пъти се е обаждала на телефона, който е взел от нея. Той силно стяга пръстите си около врата ѝ и предупреждава Пелин да не създава проблеми , като ѝ напомня да каже на майка си колко е щастлива с него.

Изплашената Пелин уверява Сертер, че ще каже на майка си, че е щастлива, като отбелязва, че просто й е било малко скучно сама в апартамента. Сертер дава на Пелин телефона ѝ и тя се обажда на майка си. Зерин е разстроен и пита къде е Пелин.

Пелин се опитва да успокои майка си, като казва, че всичко е наред, Сертер току-що е пристигнал с подарък и цветя и я е събудил. Зерин ѝ се кара, че е заминала, без да уведоми никого, и споменава, че чичо ѝ е много ядосан. Пелин казва на майка си, че няма да замине за чужбина и вместо това ще живее със Сертер, след което приключва разговора. Сертер с усмивка я похвалва, че така добре му се е подчинила.

Междувременно в имението Кая се извинява на Суна за предишния си гняв. Суна размишлява, че двамата може би си влияят зле, и се пита дали импулсивният им брак не е бил грешка. Кая не е съгласен, тъй като смята, че двамата добре са си паснали въпреки различните им чувства. Суна го пита какво има предвид. Кая признава, че се е влюбил в Суна, но знае, че тя не е влюбена в него. Той предлага да загърбят проблемите си и да започнат отначало.

Кая изразява вярата си в техния потенциал за щастие и моли за време, за да я спечели. Той ѝ предлага да спи в стаята за гости, докато тя разбере собствените си чувства. Той си тръгва, видимо емоционален.

Сефика забелязва, че дъщеря ѝ Айше се сближава с Абидин. Тя я предупреждава да спре, защото в противен случай ще я изпрати обратно у дома. Айше успокоява майка си, че няма да опозори семейството им, и дори намеква за възможността за брак. Сефика е шокирана и пита Айше дали има нещо между нея и Абидин. Айше отговаря, че няма, но забелязва нещо в очите на Абидин, макар той да не го изразява.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 158 и 159 - Сейран в опасност!

„Златно момче“, еп. 156 и 157 - Сейран крие страшна тайна от Ферит!

„Златно момче“, еп. 154 и 155 - Сейран в болница!

„Златно момче“, еп. 152 и 153 - Ще успее ли Ферит да спаси Сейран?

„Златно момче“, еп. 150 и 151 - Сейран е отвлечена!