Сериали Документални

Златна треска 2

Добави коментар

„Златна треска” е документална поредица, проследяваща развитието на отбрана група изключителни семейни бизнеси в канадския север – миньорите на злато

Последни епизоди (10x60)

„Златна треска” е документална поредица, проследяваща развитието на отбрана група изключителни семейни бизнеси в канадския север – миньорите на злато. Това не са големи сондажи с корпоративна подкрепа и участие на стоковата борса в Торонто.

Те са малки, семейни мини, които оцеляват благодарение на постоянство, находчивост, трудно придобита експертиза и дълбоки познания за земята и нейната история.

Разполагат с няколко кратки месеца, за да припечелят насъщния за цялата година, а са изправени пред високи оперативни разходи, ненадеждни машини и стихиите на майката природа.

Ще проследим живота на тези трудолюбиви миньорски семейства от топенето на леда през пролетта, в месеците с дълги дни и тежка, мръсна работа, до окончателното замръзване на земята през есента. Играта на миньорите е с високи залози, а търсенето на злато винаги е хазарт. Ще видим как всяко от тези миньорски семейства изиграва най-силния коз.

Всеки петък от 20:55 часа по National Geographic Channel

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златна треска