Актуално В програмата

Златка Райкова обра овациите с образа на Ваня Костова в „Като две капки вода“

Добави коментар

Истинска сензация предизвика появата на Златка Райкова в образа на неповторимата Ваня Костова

 Истинска сензация предизвика появата на Златка Райкова в образа на неповторимата Ваня Костова. Умелото превъплъщение в образа на естрадната певица беше придружено от дует с Драгомир Димитров – един от членовете на Фамилия Тоника.

 

„Затова харесвам това шоу! Винаги има с какво да ни изненада, показвайки ни участници в нова светлина!“, заяви Маги Халваджиян, който аплодира на крака заедно с жури и зрители изпълнението на Златка.Чаровната дама спечели и победата във втория лайв на култовото шоу.

 

Добави описание

 

„За мен шоуто започва от тази вечер. Направи изключително добър образ!“ – с тазки реплика Фънки загърби критиките към Гери-Никол от първия лайв на шоуто.

 

Певица представи Тина Търнър с истински заряд, който ѝ донесе положителни коментари от жури и колеги, и я провокира да целуне Фънки. Софи Маринова забрави за ориенталските ритми, влизайки в образа на вокала на Scorpions с убедително рок звучене. Образът на Джордж Майкъл предизвика малък инцидент за Иван Юруков, който въпреки падането си, не излезе от своята актьорска игра. Славин успя да надскочи притесненията от танците, получавайки бурни аплодисменти с „лунната“ походка на Майкъл Джексън и изпълнение на световно ниво. Поздравления за гримьорите и блендата на изпълнението получи образа на Дони, в който влезе Марги Хранова. Сред фаворитите за вечерта беше и Константин с визията на руската прима – Алла Пугачова. Друг успешен женски образ беше преобразяването на Боби Турбото в поп звездата Dua Lipa.

 

Добави описание


Следващата семица Марги Хранова ще се превърне в Мими Иванова, а Боби ще оглави Metallica. Софи Маринова ще се появи като тийнейджър с Джъстин Бийбър, а Гери-Никол ще бъде малкият Майкъл Джексън от Jackson Five. Славин ще трябва да стигне до най-високите нива на рок класиката с Фреди Меркюри. Папи Ханс ще бъде нова екстравагантна появa за Коцето. Златка ще скочи право в мамбото с Лу Бега и едно от най-запомнящите му парчета, а Иван Юруков ще се преобрази в ненадминатата Ейми Уайнхауз. 

Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Като две капки вода

Ето финалистите в „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars

Рафи покори публиката на „Като две капки вода“ в ролята на Лайза Минели

Фики завоюва поредна победа в „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars

Михаела Маринова с втора победа в „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars

FIKI с втора победа в „Като две капки вода“ сезон 9 - All Star