Архив VIP Brother

Златка, Никол и Юлиан номинирани за изгонване от VIP BROTHER 2012

Добави коментар

Златка, Никол и Юлиан номинирани за изгонване от VIP BROTHER 2012
Верен на стила си винаги да изненадва, тази вечер VIP Brother за пореден път  провокира своите фенове – както и в предишни издания на формата, от днес зрителите вече не спасяват звездите, а със своя отрицателен вот, ги гонят от Къщата. По този начин те ще имат възможност да решават съдбата и на тези, които не харесват и които според тях не заслужават да продължат напред в шоуто. С този свой ход, VIP Brother отново доказа, че е големият господар в Къщата и единствен има право да променя правилата без предварителни предупреждения и обяснения.

Златка

Капитанът на отбора, победител в елиминационните игри, Мариана полуи правото да посочи тези, които ще получат имунитет. Тя избра Къци и Орлин.  Никол е автоматично номинирана за изгонване. Номинирани тази седмица, след открит вот в Къщата са и Златка и по еднолично решение на Мариана – Юлиан.

Юлиан

Така за оставане в Къщата ще се борят Никол, Златка и Юлиан.


Благой номинира Златка с мотива, че тя не се чувства добре в Къщата, тъй като все още има чувства към него. Номинацията на Благой взриви обстановката, след като Златка за пореден път не издържа и плака в Двора.

Никол

Златка и Никол се притесняват за здравословното състояние на Фънки и смятат, че той е депресиран. За да му помогнат да излезе от Къщата, двете се наговориха да го номинират. Тъй като това е нарушение на правилата на шоуто, VIP Brother даде имунитет на Фънки за номинациите тази седмица. Самият той призна в Изповедалнята, че физически се чувства добре. За втори път този сезон номинациите между Съквартирантите бяха не тайни, в Изповедалнята, а очи в очи. ВИП-овете се изправиха един срещу друг и да мотивираха пред избрания от тях участник, защо го номинират.

На живо в студиото, за да обсъдят номинациите и отношенията в Къщата, гости на Ники Кънчев бяха изгонената в понеделник Криси Патрашкова, водещата Ирина Тенчева, Крум Савов и Петьо Блъсков.

VIP Brother 2012, от понеделник до събота от 20:00 часа само по Нова телевизия Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП БРАДЪР , VIP BROTHER , VIP Brother 3

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза