Актуално Какво ще се случи...

Злата Ферхунде става целомъдрена в премиерния сериал на Диема Фемили – „Ифет”

Добави коментар

Любовта между Дениз Чакър и екранния ѝ партньор Ибрахим Челиккол се пренася и извън екрана – за съжаление обаче, без щастлива развръзка

Българските зрители я познават като злата Ферхунде – от 1-ви юли обаче, точно в 22.30 ч., ще я видят в напълно нова светлина – тя ще бъде мило и невинно младо момиче в премиерния сериал на Диема Фемили – „Ифет” /всеки делничен ден от 22.30 ч./.

Поредицата „Ифет” е едно от най-дългоочакваните заглавия в родния ефир и една от най-популярните истории в южната ни съседка. Освен с любопитното превъплъщаване на актрисата Дениз Чакър, сериалът привлича вниманието на зрителите и с факта, че е римейк на изключително популярен филм от 80-те години с участието на друга голяма турска звезда – Мюжде Ар.

„Ифет”

В премиерното хитово заглавие, което почитателите на романтичните истории ще могат да следят всеки делничен ден от 22.30 ч. по Диема Фемили, Дениз Чакър влиза в образа на главната героиня Ифет.

Нейното име означава целомъдрие, с което дава и заглавието на поредицата. Младо и невинно момиче, тя живее със сестра си и консервативния си баща, който държи на честността и винаги я държи изключително строго. Въпреки това обаче Ифет успява да се среща тайно с таксиметровия шофьор Джемил /Ибрахим Челиккол/, в когото е силно влюбена. С бунтарски дух и буен нрав, Джемил посреща мечтите на Ифет за брак и семейство с не толкова голямо въодушевление и с оправданието, че няма пари.

Решена да осъществи мечтите си, Ифет е готова на всичко – тя започва работа като прислужница в имота на богат и влиятелен бизнесмен в производството на текстил, който скоро ще се окаже влюбен в нея.

„Ифет”

Нещата се усложняват още повече, когато най-добрата ѝ приятелка също се оказва привлечена от Джемил. Готова да мине през всички трудности и препятствия, Ифет ще направи всичко възможно, за да създаде семейство с човека, когото обича... макар да бъде предадена от човека, в когото е имала най-голямо доверие.

Любовта между Ифет и Джемил обаче не е единствената причина, която събира хиляди зрители пред малкия екран, правейки ги съпричастни с тяхната история. За това допринася и любовта на двамата актьори извън снимачната площадка.

Бурната любовна връзка между Дениз Чакър и партньора ѝ Ибрахим Челиккол продължава три бурни години, в които се редуват романтични пътувания до Париж и шумни скандали на снимачната площадка. И точно в момента, в който се заговаря за брак между двамата, те опровергават всички, като се разделят. Твърди се, че причина за раздялата им е поредната изневяра на Ибрахим.

„Ифет”

Дали историята между Ифет и Джемил ще има по-щастлив край? Ще успее ли едно младо момиче да се пребори за своето щастие? Отговорите ще разберем от премиерата на „Ифет” – от 1-ви юли, всеки делничен ден, 22.30 ч. по Диема Фемили.

Премиера на „Ифет” – от 1-ви юли, всеки делничен ден от 22.30 ч. по Диема Фемили

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ифет , Ибрахим Челиккол , Дениз Чакър

Дениз Чакър: От Ферхунде научих много неща за живота