ТВ анонси ТВ анонси

„Животът по действителен случай“ - тази събота по bTV

Добави коментар

Христо Мутафчиев и пълна външна трансформация на самотна майка в „Животът по действителен случай“ тази събота от 17:00 ч. по bTV

„Животът по действителен случай“ е най-новото токшоу, което тръгва тази събота (8 октомври) от 17:00 ч. в ефира на bTV. Заедно със звездните си и обикновени гости водещата Александра Сърчаджиева ще говори за трудностите, през които са преминали, за изпитанията, с които ги е сблъскала съдбата, и за това как са намерили сили и са успели да се съберат.

В първия брой на предаването гостува Христо Мутафчиев, за да разкаже на какво го е научила срещата му със смъртта. Актьорът получава инсулт на 26.10.2010 г. в Поморие, където снима филм. Негови колеги го намират в безпомощно състояние в хотелската му стая. Възстановяването е дълго, но Мутафчиев успява да се справи и се връща отново на сцената. Как е намерил сили да продължи напред и какво е чувството да живееш „втори живот“ – отговорите тази събота от 17:00 ч. в пилотното издание на „Животът по действителен случай“ по bTV.

Текст от potv.bg

Първата героиня в рубриката на д-р Джак Антонио „Моето Ново АЗ“ е самотна майка, която ще получи шанс да тръгне по нов път, с нова външност и ново себеусещане. Екип от специалисти ще извърши поредица от хирургични интервенции, а зрителите ще проследят забележителната трансформация на нейната външност.

„Животът по действителен случай“ ще ни срещне и с Даниела Динева – една жена, преобърнала света, за да стане майка. В продължение на 12 години животът ѝ е бил битка със съдбата и медицината. След поредица неуспешни инвитро процедури, Даниела доказва, че силата да не се отчайваш е най-ценна, когато мисията ти е да създадеш живот.

Текст от potv.bg

И тъй като изненадите на живота могат да бъдат наистина всякакви, Иво Аръков ще се развихри в класиката „Топ 10“. Тази събота зрителите ще разберат кои са 10-те най-изумителни случки на 10 известни българи, които напоследък наистина успяха да ни изненадат силно, а на места дори да ни стреснат. Специални коментатори са Виктор Стоянов, Мона Гочев, Глория Петкова и Даниел Пеев – Дънди.

Не пропускайте пилотното издание на „Животът по действителен случай“ – тази събота (8 октомври) от 17:00 ч. само по bTV!

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Животът по действителен случай

​Яна Маринова с болезнени откровения в „Животът по действителен случай“​

Завръща се токшоуто „Животът по действителен случай“

Кали и майката на Поли Генова тази събота в „Животът по действителен случай“

Анелия разкрива коя е най-тежката й загуба в Животът по действителен случай

Енджи Касабие и семейството й в „Животът по действителен случай“