Актуално В програмата

Житейски перипетии и съдбоносни обрати в новия сериал „Буря от любов“ по bTV

Добави коментар

Вълнуващи житейски обрати и магична любовна история очакват зрителите на bTV с премиерния 12-и сезон на най-известната и обичана германска теленовела „Буря от любов“ (Sturm der Liebe). Епизодите тръгват на 7 септември (вторник) и ще се излъчват всеки делничен ден от 15:00 ч.

„Буря от любов“ се излъчва в Германия от 2005 г. насам със зашеметяващ успех, като всеки нов сезон предлага на зрителите различна любовна история. Със старта на 12-ия сезон зрителите на bTV предстои да се запознаят с безспорно най-популярната екранна двойка, превърнала се в любима на цяла Германия – Клара и Адриан.

Текст от potv.bg

Историята

Клара Моргенщерн е амбициозна млада дизайнерка, която пристига в Бихлхайм, за да открие своя дядо, за когото знае единствено, че е един от собствениците на хотел „Фюрстенхоф“. Оказва се обаче, че нито Вернер, нито Фридрих са нейни роднини, и това кара Клара да напусне града. По случайност неин дядо се оказва Алфонс Зонбихлер. Клара решава да остане в Бихлхайм и започва работа във „Фюрстенхоф“.

Текст от potv.bg

Не след дълго там Клара се среща с приятеля си от детството Адриан, който купува 20% от хотела след като научава, че е пред фалит. Клара и Адриан прекарват все повече време заедно, а той вече не я възприема като своя по-малка сестра.

Текст от potv.bg

Същевременно Дезире – съквартирантката на Клара, проявява интерес към Адриан и дори прекарва една нощ с него. Объркан в чувствата си, Адриан се впуска в любовна афера с Дезире. Как ще приключи любовният триъгълник и ще получат ли шанс за любовта си Клара и Адриан – отговорите в епизодите на теленовелата „Буря от любов“ – от 07 септември, всеки делничен ден от 15:00 ч. по bTV.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Буря от любов

"Буря от любов", епизод 43 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 42 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 41 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 40 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 39 сезон 12 какво ще се случи?