Филми Научни - фантастика

Земята срещу паяка

Добави коментар

Фен на комикси си е инжектиран със серум, който му дава възможността да изпита върху себе си необикновените възможности на паяците. Първоначалната реакция от взаимодействието с магическия разтвор е добиване на физическа сила, която го превръща в супергерой.

Earth Vs. The Spider- САЩ, 2001

научна фантастика

реж. Скот Зийл
с Дан Ейкройд, Девън Гъммерсъл, Тереза Ръсел, Амелия Хенли
Фен на комикси си е инжектиран със серум, който му дава възможността да изпита върху себе си необикновените възможности на паяците. Първоначалната реакция от взаимодействието с магическия разтвор е добиване на физическа сила, която го превръща в супергерой. Скоро, обаче, способностите му взимат опасен обрат- той губи контрол над силата си и в мрежите му започват все по-често да попадат невинни жертви. Неговата мечта се превръща в ужасен кошмар, когато от тялото му започват да израстват огромни пипала на паяк. Безпрецедентният случай се поема от полицейски детектив, след като странното същество започва да оставя след себе си трупове обвити в паяжина или покрити с лепкава отрова...

В главната роля на Джак Грило е Дан Акройд, който зад гърба си има участия в хитови продукции като: “50 първи срещи”, “Еволюция“, “Пърл Харбър” и други. Дейвън Гамерзал в ролята на Куентин Kемър има епизодични участия в сериали като: „Монк”, „От местопрестъплението”, „24”, „Закон и ред”, „Д-р Куин Лечителката” и др.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Земята срещу паяка

В програмата:

06:00 18.01.2021
Тв програма БНТ 1
Денят започва сутрешен блок с Христина Христова