Сериали Теленовели

Земя на честта

14 коментара

"Земя на честта" е интригуваща история за любов и отмъщение между две фамилии.


"Земя на честта" е интригуваща история за любов и отмъщение между две фамилии.

Действието се развива в Хюстън.

Братята Гаярдо – Артуро, Самуел и Флавио, подозират, че сестра им е била убита от богатия земевладелец Игнасио дел Хунко. Те решават сами да търсят възмездие за смъртта на сестра си, като започват работа в ранчото на семейство Дел Хунко.

Земя на честта

Тримата имат на пръв поглед перфектен план за отмъщение. Единственото, което не са предвидили Артуро, Самуел и Флавио, е любовта. Тримата се влюбват в трите дъщери на Каетана Белмонте дел Хунко – София, Андрея и Ирина.

Земя на честта

Героите:

Артуро Гаярдо (Аарон Диас)
Артуро е най-големият син в семейство Гаярдо. След трагичната смърт на родителите им, той е поел грижите за по-малките си братя и сестра си. Всички предизвикателства, през които е преминал, са го превърнали в сериозен и резервиран човек, винаги готов да се жертва за доброто на близките си. Не търси отмъщение, а истина. Не подхранва омразата, но е жаден за справедливост.

София дел Хунко (Ана Лорена Санчес)
София е най-голямата дъщеря на Каетана. Тя е омъжена за Леонардо Монталво. Ветеринарка е. Зряла, уравновесена и справедлива. Крие тайна, която ѝ пречи да бъде щастлива. Въпреки своята младост и деликатна красота, тя е крехка и неуверена.

Флаво Гаярдо (Гонсало Гарсия Виванко)
Флавио е весел, импулсивен и непокорен. Обича да изглежда добре и често демонстрира привлекателната си физика. Със свободен дух и авантюрист, той обича да се наслаждава на мига. Слабостта му към парите и лукса не успява да го отдалечи от онова, което е: благороден и чувствителен млад мъж.

Ирина дел Хунко (Кимбърли дос Рамос)
Ирина е най-малката дъщеря на Каетана и Игнасио и основната причина за главоболията на майка си. Не пропуска да се забавлява при всяка възможност. Обича да пилее пари, а поведението ѝ често е скандално.

Самуел Гаярдо (Кристиан де ла Кампа)
Мечтател, решителен и с романтичен поглед. Въпреки че е беден, той учи в университета и иска по-добро бъдеще за себе си и за семейството си. Наивен, срамежлив и с много малко опит в любовта.

Андрея дел Хунко (Скарлет Грубер)
Дъщеря на Каетана и Игнасио. Горда, перфекционистка и почти не се интересува от хората, които стоят по-ниско в обществото от нея. Най-голямото ѝ желание е да се хареса на майка си, на която помага в управлението на ранчото.

Алма Гаярдо (Исабела Кастийо)
Най-малкото дете в семейство Гаярдо и любимка на брат си Артуро. Красива, с ангелски поглед и завладяваща сладост. Притежава голямо сърце, лесно се привързва и е романтичка.

Каетана Белмонте дел Хунко (Соня Смит)
Каетана е майка на София, Андрея и Ирина. Привлекателна жена, чиито качества са прикрити зад строгост. С твърда ръка управлява както ранчото, така и семейното богатство.

Леонардо Монталво (Фабиан Риос)
Привлекателен мъж с брилянтен и опасен ум. Всички го приемат за харизматичен и уважаван бизнесмен. Облича се стилно и притежава голяма способност да съблазнява, зад които крие истинската си същност. Изпитва прекомерна амбиция да притежава богатството на семейство Дел Хунко.

Исидора Валверде (Синтия Олавария)
С дяволска красота, тя е дъщеря на арогантен милионер. Свикнала е да доминира и да превръща в реалност всичките си капризи. В любовта е страстна и опасно ненаситна.

Соледад Флорес (Адриана Лават)
Соледад е икономка в ранчото. Запазила е привлекателната си външност, но тъжното ѝ минало засенчва всяка следа от оживление.

Дон Фелипе Белмонте (Хоакин Гаридо)
Баща на Каетана и дядо на сестрите Дел Хунко, Дон Фелипе е с младежки дух и почитател на литературата. В миналото е преживял катастрофа, след която е останал инвалид, но той е поет, влюбен в живота.

Емилио Валверде (Омар Херменос)
Бизнесмен, утвърден и арогантен. Обича да използва властта и социалното си положение. Демонстрира пред жените своята галантност, въпреки че дълбоко в себе си е разочарован, че има дъщеря.

Патрисия Рубио (Даниела Наваро)
Певица и екзотична танцьорка в нощен клуб. Тя се смята за дивата на нощта.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Земя на честта

Ана Лорена Санчес: Вкусът ми за мъже е първокласен!

Аарон Диас - актьорът с най-пронизващия и чаровен поглед на планетата