Филми Фантастика Филми Екшъни Филми Приключенски

Зеленият фенер | Green Lantern (2011)

Добави коментар

В необятната и мистериозна вселена, малка, но могъща сила е съществувала през вековете. З

  • Жанр - фантастика, екшън, приключенски
  • САЩ
  • 2011

В необятната и мистериозна вселена, малка, но могъща сила е съществувала през вековете. Закрилници на мира и справедливостта, наречени Зелените Фенери - братство от воини, заклели се да пазят междугалактическия ред. Всеки Зелен Фенер носи пръстен, който му дава суперсили.

Когато нов враг на име Паралакс заплашва да наруши баланса във Вселената, съдбата на Земята и Фенерите попада в ръцете на един новобранец, първия човек в редиците им – Хал Джордан. Хал е надарен и наперен тестов пилот, но Зелените Фенери не таят уважение към хората, които никога не са изпитвали безмерната сила на пръстена. Вписвайки се като липсващата част от пъзела, непоколебимият Хал притежава нещо, което нито един от братството не притежава – човечност. Негова постоянна подкрепа е любимата му от детството Карол Ферис.

Ако Хал успее бързо да овладее новите си сили и преодолее страховете си, той може не само да бъде ключът в унищожението на Паралакс, но и да се превърне в най-великия Зелен Фенер.

Режисьор - Мартин Кембъл

Актьори - Райън Рейнолдс, Блейк Лайвли, Питър Сарсгаард, Марк Стронг, Тим Робинс, Тайка Уайтити, Анджела Басет, Темуера Морисън и др.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Зеленият фенер