Актуално Здравей, България

„Здравей, България” откри летния сезон от свежа лятна градина

1 коментар

Здравей, България” през целия месец август Евгени Генчев ще ни събужда с половин час по-късно, от 07.00 ч., и ще ни посреща не от познатото студио, а от свежа лятна градина.
Евгени Генчев „Здравей, България” официално откри летния сезон. От днес през целия месец август водещият на сутрешния блок Евгени Генчев ще ни събужда с половин час по-късно, от 07.00 ч., и ще ни посреща не от познатото студио, а от свежа лятна градина.

Лятната тема активно ще присъства и чрез преките репортажи от българското Черноморие. Какво вълнува почиващите, какво трябва да знаем преди да заминем към морето и най-актуалното от морските ни градове ще научаваме всеки ден от репортерите на „Здравей, България”.

Заслужена почивка предстои и за другата половина от сутрешния тандем – Христо Калоферов, като ролята му на водещ на сутрешните новинарски емисии ще бъде поверена на репортера на „Календар” Марина Стоименова.

Макар и в лятна обстановка и с морско усещане, първото за деня предаване на Нова телевизия ще продължи да поднася на зрителите най-актуалните и горещи теми от обществения, политически и културен живот – както винаги, като изненада и без предварителни обяснения.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Здравей, България

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

„Здравей, България“ със специално петчасово издание на 24 май

„Здравей, България” на 3 март с честванията от цялата страна

„Здравей, България“ с петчасова празнична програма на 3 март

"Здравей, България" - на твоя страна, с нова рубрика от понеделник