Кино

Премиера на "Завръщането на първия отмъстител" в Лондон

Добави коментар

Чаровната Скарлет Йохансон въплъти името си в секси червена рокля на премиерата на"Завръщането на първия отмъстител" в Лондон

Чаровната дама в екипа на  "Завръщането на първия отмъстител" – Скарлет Йохансон - въплъти името си Скарлет (Алена) в пленителен тоалет като се появи на премиерата на продукцията в Лондон в секси червена рокля от колекцията Red Label на екстравагантната дизайнерка Вивиан Уестууд. Пред камерите Скарлет сподели, че многобройните фенове на събитието са абсолютно вдъхновяващи и истински са я развълнували. „Много от тях са облечени в костюми на Омъстителите. Дори видях няколко Черни вдовици, което ме кара да се чувствам горда.“ Актрисата разкри, че в „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“ догодина, ще научим повече за миналото на нейната героиня Черната вдовица.

На премиерата в Лондон присъства и британската актриса Хейли Атуел, която видяхме в първия филм за Стив Рождърс „Капитан Америка: Първият отмъстител“ в ролята на любимата му Пеги Картър. В "Завръщането на първия отмъстител" тя има кратка, но ключова поява.

Премиера на 'Завръщането на първия отмъстител' в Лондон

С нова визия и широка усмивка се появи и самият Капитан Америка - Крис Еванс. Актьорът заложи на стилен костюм от Etro и въпреки брадата, с която го видяхме  на световната премиера в Лос Анджелис , а след това и в Париж, Еванс изглеждаше блестящо.

Самюел Джаксън отново зарадва феновете си с приповдигнато настроение и характерния за него елегнтно – небрежен стил, този път дело на Armani. Иконата в киното, когото познаваме и като Агент Фюри, сподели, че винаги се радва да работи с Крис Еванс и Скарлет Йохансон: „По всяко време съм готов да облека отново костюма на Фюри, за да се завърна в огромната вселена на Марвел.“

Премиера на 'Завръщането на първия отмъстител' в Лондон

Роденият в съседна Румъния Себастиан Стан, който ще видим в ролята на смъртоносния враг на Капитан Америка Зимния войник, се появи на премиерата в стилен костюм с изчистена линия от колекцията на Calvin Klein. Пред журналистите той разказа, че героят му е убиец с манипулирано съзнание и отстранени чувства. „На практика той е истинско оръжие, обучено да убива и за мен беше голяма отговорност и дълг да изградя образ на пълнокръвен злодей в продукция, която милиони хора по света обожават.“

Сред звездите на премиерата бяха също Антъни Маки, когото ще видим в ролята на неочаквания съюзник на Стив Роджърс – Сокола, както и продуцента на ЗАВРЪЩАНЕТО НА ПЪРВИЯ ОТМЪСТИТЕЛ Кевин Фейги и режисьорите Антъни и Джо Русо.

Мащабната екшън продукция, която излиза по кината у нас на 4 април, заварва Стив Роджърс след събитията в Ню Йорк и мисията му в „Отмъстителите“. Събуден от 70-годишна ледена консервация, той не може просто да продължи живота си и в "Завръщането на първия отмъстител"  го намираме във Вашингтон, където се мъчи да се приспособи към съвременния свят. Когато нападат негов колега от организацията ЩИТ, Стив попада в заплетена конспирация, която излага на риск целия свят. Капитанът се съюзява с Черната вдовица и се опитва да изобличи разрастващия се заговор, като в същото време на всеки ъгъл трябва да се отбранява от професионални убийци, изпратени да му запушат устата. Когато се разкрива целия мащаб на злото срещу, което са се изправили, Капитан Америка и Черната вдовица намират неочакван сюзник и привличат на своя страна бившия военен Сам Уилсън, познат като Сокола. Много скоро тримата се озовават срещу неподозиран и страховит враг – Зимния войник.
Освен Крис Еванс в ролите си от първия филм за Капитан Америка ще се завърнат още Самюел Джаксън като директора на ЩИТ Ник Фюри и Себастиан Стан като Бъки Барнс /Зимния войник. Хейли Атуел ще се превъплъти отново в любимата на Стив Роджърс - Пеги Картър, а Доминик Купър ще изиграе бащата на Тони Старк – Хауърд Старк. Тоби Джоунс ще бъде отново зловещият доктор Зола. Ще видим и познати от „Отмъстителите“ персонажи – Черната вдовица в изпълнение на Скарлет Йохансон и Коби Смълдърс като агент Мария Хил. Новите лица в "Завръщането на първия отмъстител" са Робърт Редфорд в ролята на Александър Пиърс, Франк Грийо („Гангстерски отряд“), Калън Мълви („Враг номер едно“ и предстоящия „300: Възходът на eдна империя“) и Емили Ван Камп (ТВ сериала „Отмъщението“).

Премиера на 'Завръщането на първия отмъстител' в Лондон

Продуцент на "Завръщането на първия отмъстител" е Кевин Фейги, който ръководи проектите на всички филми за Отмъстителите. За режисьори са привлечени братята Антъни и Джо Русо. Сценарият е на Кристофър Маркъс и Стивън Макфийли.

"Завръщането на първия отмъстител" идва на голям екран у нас в деня на щатската си премиера – 4 април 2014 година, на 3D и IMAX 3D, със среднощни прожекции на 3-ти срещу 4-ти април в 00:01 ч. в IMAX и Cinema City София, Пловдив и Бургас.

Интересна и актуална информация може да намерите във Фейсбук на фен страницата на „Отмъстителите“ - www.facebook.com/Avengers.bg.
 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скарлет Йохансон , Завръщането на първия отмъстител

Скарлет Йохансон в център на вниманието на премиерата на "Дух в броня" в Париж

Скарлет Йохансон става свръхчовек в екшън трилъра ЛЮСИ

ТОП10 актриси бойци

Историята на „Отмъстителите“ продължава със "Завръщането на първия отмъстител"

Скарлет Йохансон получи своя звезда на Алеята на славата