Актуално В програмата

Завладяващ сюжет и звезден каст в „Ягодова луна“ тази вечер

1 коментар

Със силни сюжетни линии и впечатляващ каст стартира дългоочакваният български сериал „Ягодова луна“ тази вечер от 22:00ч. по NOVA.

Със силни сюжетни линии и впечатляващ каст стартира дългоочакваният български сериал „Ягодова луна“ тази вечер от 22:00ч. по NOVA. Още в първи епизод зрителите ще се запознаят с главните герои, тяхната история и предизвикателствата на пожарникарската професия. Въздействащият сюжет ще представи някои от най-обичаните лица от българските кино и театрална сцена, сред които Асен Блатечки, Стефка Янорова, Деян Донков, Христо Мутафчиев, Димо Алексиев, Александър Сано, Рая Пеева, Любомира Башева, Радина Боршош, както и актьорският дебют на бившия футболист Ваня Джаферович.

 

“Този път играя доброто момче – Георги, което се лута между личния живот и професионалната чест на пожарникаря. Той тепърва ще се сблъска с истории от миналото, които застигат него и семейството му в настоящето. Надявам се чрез този сериал да се обърне повече внимание на тази невероятна професия“, сподели Александър Сано в студиото на „На кафе“ тази сутрин.


Сано допълни, че по време на снимките истински пожарникари са били неотлъчно до актьорите, помагайки им в изграждането на автентични образи. „В „Ягодова луна“ освен екшънът съпровождащ пожарникарската професия, зрителите ще видят още преплетени житейски истории за чест, дълг, доблест, мъжество, достойнство и любов.


Сценарият е дело на утвърдения творчески тандем Милена Фучеджиева и Елена Иванова, а режисьори на сериала са Зоран Петровски, Асен Блатечки и Димитър Гочев.


Какви изненади ще поднесат на зрителите пъстрите им образи? Ще успеят ли пожарникарите да спасят човешки живот още в първи епизод? Отговорите на тези въпроси ще разберете точно в 22.00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ягодова луна

Изпепеляващ финал на „Ягодова луна“ по NOVA

Радина Боршош: „Благодарна съм, че зрителите повярваха в „Ягодова луна“

Отвличане и убийство в „Ягодова луна“

Пореден сблъсък в отношенията баща и син в „Ягодова луна“

Пламък справедливост за Георги в „Ягодова луна“