Актуално В програмата

Застрашава ли новата поправка в наказателния кодекс свободата на словото в България?

Добави коментар

Застрашава ли новата поправка в наказателния кодекс свободата на словото в България?, неделя, 07.11 в „Уикенд с ТВ7” с водещ Емил Кошлуков


Застрашава ли новата поправка в наказателния кодекс свободата на словото в България?, неделя, 07.11 в  „Уикенд с ТВ7” с водещ Емил Кошлуков  


водещ Емил Кошлуков  Застрашава ли новата поправка в наказателния кодекс свободата на словото в България?  Гости в студиото ще бъдат:  заместник-главният редактор на в. “24 часа” - Борислав Зюмбюлев и журналистите Светослав Терзиев от в. “Сега“ и Юлияна Ончева от в. „Стандарт“.

Интервю с председателя на БАН - акад. Никола Съботинов: Кой иска да присвои имотите на БАН и ще решат ли оставките на министър Симеон Дянков и министър Сергей Игнатов проблемите на най-авторитетния научноизследователски център у нас.

В рубриката „Реплика-дуплика“  един срещу друг ще се изправят народният представител от ГЕРБ - Валентин Николов и заместник председателят на СДС - Румен Христов. Темата на дебата: трябва ли да се въвежда данък лукс?
И накрая ще разберете каква е класацията  „Най-детските физиономии” и какви са светските новини у нас. Коментарите от главния редактор на сп. Хай Клуб - Мила Иванова и журналиста Вероника Виткова.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Емил Кошлуков

Емил Кошлуков става изпълнителен директор на TV7

Факторът Кошлуков се завръща от Маями

Темите и гостите в "Блок 7" за събота и неделя - 4 и 5 юни

„Факторът Кошлуков” – Събота, 7 май, 9 ч.

Този уикенд в Блок 7, събота и неделя, 8 и 9 април