Сериали Теленовели

Защити ме

2 коментара

Младата и красива жена, разкъсана между двама мъже - терорист и охранител. Опасни страсти по американски в "Защити ме".

Watch over me, 2006/2007 САЩ
сериен филм – 66 епизода (60 мин.)

С участието на: Даянара Торес, Тод Кахуун, Марк Менард, Дан Уелс, Каспър Ван Дийн, Катрийн Оксенбърг, Джейми Александър и др.

Теленовелата е адаптация на аржентинския сериал Resistire (220 епизода). По същия сценарии е и мексиканския Любов без граници / Amar Sin Limites (135 серии).

Защити ме - Watch over meКрасивата студентка по психология Джулия е сгодена за Майкъл, богат, но безскрупулен мъж, който обича Джулия, независимо от това, че е флиртаджия по природа. Младата жена не знае, че бизнесът на Майкъл е свързан с престъпни дела. За да защити себе си и любимата си, той наема бодигард, бившата синя барета Джак. Джулия не подозира, че човекът от когото най-много трябва да се пази е собственият ѝ годеник.

Между Джулия и Джак възниква силно привличане. Джак се опитва да не позволи на зараждащите се чувства да попречат на работата му. Но се разкъсва между дълга и страстта. Колкото и да се опитват да скрият взаимната си любов, тя не остава незабелязана от останалите служители на Майкъл. Те не си дават сметка за опасността, която ги дебне. В опитите си да крият чувствата си, те разкриват мрежата от измами и убийства, с която Майкъл е оплел живота им.

Шокиращото разкритие освобождава Джулия от оковите, които сама е приела. Любовта ѝ към Джак е свободна да разцъфти. Но дали не е прекалено късно? Джак рискува живота си, за да разобличи Майкъл и да спаси жената, която обича.

Опасни страсти по американски в "Защити ме".

Даянара Торес е пуерториканската манекенка и бивша "Мис Вселена"

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Защити ме , Даянара Торес