Актуално В програмата

Започват полуфиналите на живо в „България търси талант“

Добави коментар

Предстои първият полуфинал на живо в осмия сезон на „България търси талант“ - тази неделя, на Великден, точно в 20 часа по bTV. 1

14 изумително талантливи, пъстри и весели полуфиналисти ще се явят на сцената на живо с едничката цел да се преборят за сърцата и гласовете на телевизионната аудитория. От този момент, решаваща роля кои впечатляващи участници да продължат към финала, ще имат именно те – зрителите.

В неделя вечер феновете ще могат да подкрепят своя фаворит в sms гласуване. Двама участници ще продължат към големия финал на „България търси талант“. Единият ще е победителят по вот, а другият ще бъде избран от журито измежду двамата подгласници в гласуването на зрителите. На финала ще ги очакват 5-мата спечелили Златни бутони през сезона: Георги Станев (абсолютен слух), Симона Петрова (народно пеене), Стоян Йорданов – Чибо (пеене), Скейтинг Финикс дуо (акробатика с ролкови кънки) и La Campagnia Colonna (арт пол днес).

Грандиозният финал на сезона е на 15 май на живо, когато ще стане ясно кой ще грабне наградата от 50 хиляди лева и титлата „Талант на България“. Преди това в шоуто предстоят три полуфинала, също на живо - на 24 април, 1 май и 8 май. Всеки от тях ще определи по двама финалисти (общо 6-ма), като и тази година зрителите ще могат да спасят един от отпадналите участници по време на полуфиналите. Кампанията „Спаси талант“ ще се проведе веднага след последния полуфинал и ще е активна в рамките на 24 часа след него на www.talent.btv.bg.

Празнично начало на великденския първи полуфинал, много смях и отлично настроение очаква зрителите на bTV в неделя вечерта. След 10 кастинг епизода, над 140 кандидати за слава - изумителни таланти, истински чудаци, световни рекордьори, свръх човеци, много смях и съвсем малко страх, изпълнили със смисъл и невероятни емоции осмия сезон на „България търси талант“ - шоуто върви към своята кулминация. Бляскавото жури в лицето на Катето Евро, Евелин Костова, Николаос и проф.Кантарджиев избра напред да продължат най-добрите, интересни и изумителни таланти от сезона.

Най-интересното обаче предстои и то е в ръцете на зрителите и техните гласове, затоване пропускайте да гледате и подкрепяте своя фаворит за титлата „Талант на България“ – тази неделя от 20:00 ч. по bTV.

Списък с имената на участниците и номерата за гласуване ще намерите в сайта на предаването по време на епизода, както и в каналите на шоуто в социалните мрежи и изписани на екрана по време на изпълненията.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант

Илюзионистът StarBoy AYVON е победителят в СПАСИ ТАЛАНТ!

6-годишният гайдар Стефан Иванов продължава към финала на България търси талант

14 изумителни полуфиналисти се борят за място на финала на България търси талант

Полуфиналите в „България търси талант“ продължават с пълна сила

​Танци, бойни изкуства, музика и изумителни изпълнения в „България търси талант"