Актуално В програмата

Започват крос битките в „Гласът на България“

Добави коментар

Тази неделя в „Гласът на България“ точно в 20:00 часа по bTV започват първите, страховити крос битки за сезона.

14 гласовити участници от различните отбори ще зашеметят всички в залата и пред екраните с невероятните си изпълнения от най-висока класа! Тази вечер за първи път отборите ще се изправят в челен сблъсък един срещу друг, а публиката в залата ще реши кой от участниците да продължи напред към полуфинала.

В един от най-напрегнатите, непредвидими, емоционални и вълнуващи етапи на музикалната надпревара треньорите ще играят истинска игра на шах в опит да се надхитрят. Всеки от тях - DARA, Галена, Любо Киров и Иван Лечев ще избира сам кой от своите участници да изправи в отделните крос битки. Победителят от всяка битка ще е само един, а кой ще бъде той ще определи публиката в залата. Хората в публиката ще гласуват за своя фаворит веднага след всяка крос битка, а това ще става чрез специално приложение за телефон. Участникът, който получи повече от гласовете на публиката ще се класира за полуфинала на живо в „Гласът на България“, на 27 ноември от 20 ч. по bTV.

За своето място на полуфинала в този епизод ще се борят – Радостин Василев, Гергина Пейкова и Ангел Добрев от отбора на Иван Лечев. Радостин ще заложи на емблематично парче на легендарните Whitesnake, Гергина ще взриви сцената с песен на Whitney Houston, а Ангел за първи път ще излее душата си на български език. От отбора на Галена в крос битки ще се изправят четири уникални дами – Мишер, Няголета Желева, Елизабет Захариева и Соня Михайлов. Мишер ще се представи запомнящо се с вечен хит на Sinnead O’Conner, Няголета ще изненада всички с космическо изпълнение, Елизабет ще изправи на крака присъстващите с изключително пеене, а Соня ще блесне на сцената в съвсем неочаквана светлина.

От обора на Любо Киров в епизода ще се надпреварват - Ванеса Чаушева, Борис Лапшов и Виктор Стамболов. Ванеса ще изпълни със страхотна енергия песен на Мария Илиева, Борис ще развълнува всички в залата с изпълнение от хитова анимация на Disney, а Виктор ще наелектризира публиката и ще плува в „свои води“ с емблематично рок парче. Отборът на DARA ще се представи огнено и емоционално от Жаклин Таракчи, Димитър Филипов, Динко Марков и Силви Филип. Жаклин ще заложи на вълшебна песен на френски език, Димитър ще грабне сърцата на всички с класическата „When a man loves a woman”, Донко ще спази обещанието си с изпълнение на блус парче, а фурията Силви Филип ще вилнее на сцената с песен на Лейди Гага.

Тази неделя градусите на настроението и класата на изпълненията на участниците ще достигнат изключителни нива. В любимото музикално шоу по bTV ще става все по-интересно, абсолютно непредвидимо и забавно. Изживейте неповторими емоции с първите крос битки в „Гласът на България“ - тази неделя от 20:00 часа по bTV. Актуални новини за предаването ще намерите на glasat.btv.bg, в социалните мрежи и you tube канала му.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гласът на България

Финалът на “Гласът на България” е тази неделя

​Участници от "Гласът на България" блестят в световната класация на The Voice

Нокаутите в „Гласът на България“ продължават с пълна сила

Предстоят последни страховити вокални битки в сезон 10 на „Гласът на България“

Истински музикални шамари в "Гласът на България"