Актуално В програмата

Започва сезон 1 на сериала „Ченгетата от Пицофалконе“ по БНТ 1

Добави коментар

Хитовата италианска продукция е по идея на Маурицио де Джовани, а в главната роля влиза звездата Алесандро Гасман

Във вторник (2 август) по БНТ 1 започва 6-серийният игрален филм „Ченгетата от Пицофалконе“, който ще се излъчва всяка делнична вечер от 21:00 ч. Полицейският сериал е по идея на Маурицио де Джовани, а в главната роля в криминалната драма влиза известният италиански актьор Алесандро Гасман.

Текст от potv.bg

Сюжетът на лентата разказва за инспектор Лояконо, който е преместен в участъка с най-лоша репутация в Италия – „Пицофалконе“ в Неапол. Шефът е комисар Палма, който ръководи изцяло нов екип от полицаи, назначени на мястото на техни колеги, замесени в бизнеса с дрога. Някои от тях са подсъдими, други са в затвора. Лояконо също е бил обвиняем като информатор на мафията. Невинноста му е доказана, но подозрението остава и това е най-малкото, което го очаква на територия с престъпления и тайни. Въпреки че по правило участъкът ще се занимава „само с обща администрация, дребни престъпления и жалби“, работата се оказва много по-сериозна и опасна. Случаите с кражби, убийства и коварни схеми не са „престъпления от общ характер“ и съвсем не са лесни за разгадаване.

Текст от potv.bg

В дейността на екипа участват помощник-инспектор, съдебен лекар, прокурор и дежурни полицаи – всеки със своите версии за инцидентите от деня и с лични проблеми. Понякога има чувства и радости, понякога – съмнения и грешки. Животът в „Пицофалконе“ и Неапол не е еднозначен, както и хората. Всеки ден носи ново предизвикателство за участъка и екипа в него.

Текст от potv.bg

Режисьорът на „Ченгетата от Пицофалконе“ е Карло Карлеи, а в ролите зрителите ще видят Алесандро Гасман, Каролина Крешентини, Антонио Фолето, Тоска Д'Акуино, Масимилиано Гало, Джанфеличе Импарато, Симона Табаско и други.

Гледайте сериала „Ченгетата от Пицофалконе“ от 2 август, всеки делничен ден от 21:00 ч. по БНТ 1

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ченгетата от Пицофалконе