Актуално Други

Започнаха снимките на втория сезон на “Сянка и кост” с нови актьори

Добави коментар

Вторият сезон на фентъзи сериала “Сянка и кост” на Нетфликс започна да се снима днес с нови лица в актьорския състав.

© Netflix

Новите лица в актьорския състав са Анна Леонг Брофи и Люис Тан в ролите на Тамар и Толя Кир-Батаар, близнаци наемници, които работят за корсара Щурмхонд; Джак Улф в ролята на Уайлан Хендрикс, който най-вероятно е псевдоним на популярния герой от "Шест врани" Уайлан Ван Ек; и Патрик Гибсън в ролята на Николай Ланцов, княз на Равка. Те се присъединяват към звездите Джеси Мей Ли, Арчи Рено, Фреди Картър, Амита Суман, Кит Йънг, Бен Барнс, Даниел Галиган и Калахан Скогман.

"Сянка и кост" ни отвежда в разкъсван от война свят, където Алина Старков открива, че притежава необикновена сила, която може да се окаже ключът към освобождаването на страната ѝ. С наближаването на чудовищната заплаха на Сянката, Алина е откъсната от всичко, което познава, за да се обучава като част от елитна армия от магически войници, известни като Гриши. Но докато се бори да усъвършенства силата си, тя открива, че не знае кои са нейните съюзници и врагове и че нищо в този разкошен свят не е такова, каквото изглежда. В играта има опасни сили, включително екип от харизматични престъпници, и ще е необходимо нещо повече от магия, за да оцелее.

 Анна Леонг Брофи, Люис Тан, Патрик Гибсън и Джак Улф се присъединяват към сезон 2 на "Сянка и кост".

Анна Леонг Брофи, Люис Тан, Патрик Гибсън и Джак Улф се присъединяват към сезон 2 на "Сянка и кост".

© KATALIN VERMES/NETFLIX

Във втория сезон на сериала се очаква да видим повече от героите на Даниел Галиган (в ролята на Нина Зеник), Дейзи Хед (в ролята на Женя Сафин) и Калахан Скогман (в ролята на Матиас Хелвар).

Първият сезон на сериала до голяма степен адаптира събитията от "Сянка и кост", първия от романите на Бардуго, и ремиксира елементи от "Шест врани", част от дуологията, чието действие се развива в същия свят. Вторият сезон вероятно ще следва събитията от "Престол и щурм", следващата книга от трилогията за Алина Старков , но с някои допълнителни сюжетни линии от дуологията "Шест врани".

Сценаристът на първия сезон Деган Фриклинд е повишен в съ-шоурънър на сериала заедно със завърналия се шоурънър Ерик Хайзър.

Няма определена дата за премиерата на втори сезон на “Сянка и кост”.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , Сянка и кост , Нетфликс , Netflix

Първи трейлър епичната драма за втората световна война “Masters of the Air"

"Барби" - в HBO Max от 15 декември

HBO с нов трейлър на “Истински детектив: Тъмната страна”

​"Дейвид Холмс: момчето, което оживя" - хроника за каскадьора на Хари Потър​

HBO представи първия трейлър на втория сезон на "Домът на дракона"