Актуално В програмата

Започват вокалните двубои в „Гласът на България” по bTV

Добави коментар

Днес в 21:00 ч. участниците в музикалното шоу „Гласът на България” ще се изправят срещу съотборниците си в безпощадни вокални двубои по пътя към концертите на живо.
Днес в 21:00 ч. участниците в музикалното шоу „Гласът на България” ще се изправят срещу съотборниците си в безпощадни вокални двубои по пътя към концертите на живо.

вокалните двубои в „Гласът на България”Предстои сериозно изпитание не само за талантливите изпълнители, но и за треньорите, които ще трябва да вземат тежкото решение с кои членове на отборите си да се разделят.

В ролята на музикални консултанти в „битките” ще се включат Йордан Караджов, Галя Курдова, Митко Щерев и др., за да помагат на менторите в подготовката и селекцията на участниците.

Днес, понеделник, 8 август зрителите на bTV ще станат свидетели на репетициите и представянето на първите пет дуета в „Гласът на България”. Сцената на шоуто ще се бъде заменена от боксов ринг, който ще се превърне в арена на конкуренция между истински музикални „бойци”.
вокалните двубои в „Гласът на България”

Как Миро, Ивана, Мариана Попова и Кирил Маричков ще подготвят и мотивират своите избраници за съревнованието и кое ще се окаже по-трудно – да постигнат идеален синхрон в изпълнението или да демонстрират сценично поведение на истински звезди, ще стане ясно в първото издание на вокалните двубои в „Гласът на България” по bTV.

Брат и сестра, които се озоваха в позицията на съотборници, а вероятно и на преки конкуренти в „Гласът на България” гостуват в „Тази сутрин” по bTV.

Константин и Йоана – брат и сестра от Добрич

Вече познаваме Константин и Йоана – брат и сестра от Добрич, които вече са съотборници в отбора на Миро. Но дали няма да се окажат съперници в някои от предстоящите двубои – предстои да разберем...

"Ако сме заедно... общо взето и двамата се борим за място, така че и двамата ще дадем всичко от себе си. Няма да има прошка”
, каза Константин.

Както стана ясно в шоуто, Константин се занимава сериозно с музика – завършил е музикалното училище "Любомир Пипков” и свири на три инструмента, а Йоана споделя, че е решила да участва в „Гласът на България” покрай него, за да са си двамата, а по принцип е студентка по "Право” в Софийския университет "Св. Климент Охридски”.

Двамата участници от отбора на Миро нямат право да разкрият какво ни очаква в епизода довечера, но все пак разпалиха любопитството ни. "Ще има двубои, ще са много жестоки, ще има голяма конкуренция. Има изпълнители, които в дует, ако трябваше да избирам, не знам кой щях да избера. На журито му е много трудно”, каза Йоана.

Във вокалните двубои двама съотборници пеят една и съща песен в дует, след което техният треньор избира кой да продължи напред и кой да отпадне от шоуто. Логично идва предположението, че песента, която пеят двамата е определяща за представянето им. "По принцип те правят така песента, че ако е неудобна, да е неудобна и за двамата. Ако е удобна, гледат да има някаква разлика в гласовете, така че да се получи”, обясни Константин.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гласът на България

DARA, Мария Илиева и Иван Лечев сядат в треньорските кресла в Гласът на България

ГРАФА се завръща като треньор в „Гласът на България“ тази есен по bTV

Финалът на “Гласът на България” е тази неделя

​Участници от "Гласът на България" блестят в световната класация на The Voice

Нокаутите в „Гласът на България“ продължават с пълна сила