Архив VIP Brother

Започва VIP Brother 3!

Добави коментар

След пауза от 2 години, VIP Brother се завръща в ефира на Нова телевизия със своя трети сезон,който стартира днес, 20 часа с 2-часово живо предаване
Камелия е първата VIP-персона, която влиза в къщата утре вечер
Съквартирант влиза в шоуто със свирка на индиански вожд
Съквартирантите-роднини – разделени в хотела
Футболен фотограф направи 3-минутни снимки на 17-те

Започва VIP Brother 3!След пауза от 2 години, VIP Brother се завръща в ефира на Нова телевизия със своя трети сезон. Вторият му сезон бе излъчен през пролетта на 2007 г. и за първи път събра в изолация истински знаменитости от света на българския шоубизнес. Сред тях попаднаха дори Деси Слава и Азис – топ-желанията на зрителите по това време.

Третият сезон на VIP Brother 3 стратира днес  в 20 часа с 2-часово живо предаване.
Тази година продуцентът обещава свръхпопулярни имена от живота на съвременна България и уточнвява, че „тези хора имат сериозни професии, сериозни лични и обществени ангажименти; това, което ги обединява, е желанието им да покажат на всеки един българин, че промяната е нещо, което зависи най-вече от самия него”.  

Тази вечер VIP Brother се завръща на екран. Риалити шоуто пристига с много обещания, благороден заряд и подкрепата на хора, които досега са отказвали да участват в него. Дали тази формула ще успее да донесе промяна в отношението ни различните хора, проблемите на българската природа и децата без родители, предстои да разберем през следващите 8 седмици.

В духа на новата концепция, тази година VIP Brother ще експериментира и с много нови елементи - артистичните мисии, които съквартирантите ще получават всеки понеделник, специални гости – всяка седмица по един, битки – с водещи Ники Кънчев, Мария Игнатова и Димитър Рачков и благотворителният съботник, който ще се провежда на различни места извън къщата в Нови хан.

Първата звезда, която ще влезе именно в тази къща утре вечер е огън-жената Камелия.  Освен нея, по време на живото предаване ще влязат и почти всички VIP съквартиранти, които тази година са рекорден брой. Какво ще се случи с останалите съквартиранти и защо те остават зад бариерата на къщата, ще разберем от Ники Кънчев утре вечер след 20 часа.

Заточени
Дни преди да бъдат отведени в новия им дом, всички VIP съквартиранти бяха затворени в хотел под традиционната „карантина” – без връзка с външния свят, без телевизия, преса, радио, телефон, гости... От стаите на съквартирантите бяха изключени всички телевизионни програми, прозорците им - запечатани с фолио... Всъщност, освен от информация, VIP съквартирантите бяха изолирани и от слънчева светлина. От тях бяха иззети и над 30 мобилни телефона.

Като начало бяха разделени в самостоятелни стаи.
Някои от тях решиха, че ще прекарат временното си „заточение” с някой член на семейството, други с приятели, трети с интимния си партньор, а пък други - абсолютно сами.

17-те заснеха студийна фотосесия и се отдадоха на лични занимания, осигурени от организаторите на двудневния престой.

Какво е нужно на  звездите за 2 дни престой в хотел?
3 кашона с бира, 10 стека безалкохолни,  2 стека с енергийни напитки и няколко стека с натурални сокове. Пет бутилки уиски, 1  бутилка водка, ядки, български шоколад и много плодове са пожелани от бъдещите съквартиранти.


За менюто на известните ще се грижат готвачите на хотела, от който увериха, че едва ли ще има желание, с което техните кулинари не биха се справили. Въпреки това някои от съквартирантите признаха, че са доста придирчиви и са готови да си поръчват и плащат храната сами.

През първата вечер снощи известните наблегнаха на салати и италианска кунхя. Ризото с манатарки, няколко вида паста и пилешко месо са най-желаните храни до момента. Един от съквартирантите пожела и бутилка бяло италианско вино.

Друг съквартирантите поиска да му бъде донесено DVD, тъй като искал да изгледа всичките си любими филми преди да влезе в къщата.

Двама випове поискаха да си внесат игрални конзоли за Playstation, тъй като не можели да се отделят от играта, която започнали наскоро.

Всички съквартиранти са сами в стая, дори тези с роднинска връзка. От това правило има едно-еиднствено изключение – в случая стаята е с едно двойно и едно детско легло!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: VIP Brother 3 , ВИП брадър 3 , ВИП БРАДЪР

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Без изненади във VIP Brother: Кулагин с най-много номинации

Азис отново във VIP Brother

Хитовият индийски сериал „Малката Джулка“ превзема Къщата на Big Brother