Актуално В програмата

Започва новият сезон на „Сделка или не” - 6 септември, понеделник от 17:30ч.

1 коментар

Започва новият сезон на „Сделка или не” - 6 септември, понеделник от 17:30ч.
Започва новият сезон на „Сделка или не” - 6 септември, понеделник от 17:30ч.
 
Сделка или неНа 6 септември, понеделник, започва новият сезон на „Сделка или не”. Телевизионна игра се завръща в ефира на „Нова телевизия” с нов начален час – 17:30. Това ще бъде петият сезон на шоуто с водещ Румен Луканов.

В предишните четири сезона „Сделка или не” се утвърди като едно от най-гледаните и любими на зрителите в България, като в своя часови пояс имаше най-голям пазарен дял сред всички телевизии в страната.

Една от основните причини за успеха е в това, че зрителите успяха да припознаят себе си във всеки един от участниците в играта – обикновени хора от всички краищата на страната. Изключително демократичният характер на състезанието се допълва от хумора и забавлението, които присъстват като допълнителен елемент.

През новия сезон всеки участник отново ще може да играе срещу Банкера за сумата от 100 000 лева.
Във всяка от 22-те кутии се крият суми от 0.10 лв до 100 000 лева. В някои кутии могат да бъдат скрити и любопитни предметни награди като картичка от НАТО, часовника на Банкера, влогова книжка от 1973 г...

Както обикновено, образът на банкера като част от формата на шоуто отново ще бъде поставен в сянка, обгърнат в тайна и мистерия. Като негов асистент се връща Жаси. Законността и правилата на играта ще следи нотариус Даниела Иванова, която ще промени лежерния си имидж със строг, но елегантен стил.

Предаването ще се снима в снимачния павилион на „Биг Брадър” в Нови хан.

Любопитни факти:


  • За четири сезона в „Сделка или не” са раздадени над 4 милиона лева.

  • Най-голямата спечелена сума е 100 000 лева, а най-малката – 0.10 лв.

  • В предаването са играли над 1000 участника от всички краища на България.

  • Двама участника се ожениха, след като се запознаха в студиото на „Сделка или не”, влюбиха се и се ожениха. Румен Луканов стана кум на младото семейство. Днес те имат детенце на 3 годинки.

  • Един участник имаше способността да разпознава сумите в кутиите на участниците и по-специално на този, който играеше през съответната вечер. Но когато го избраха него, той сключи сделка за 6000 лева, защото беше убеден, че в неговата кутия има по-малко. Но в кутията му се оказаха 100 000 лева...

  • Едно момиче бе сънувало, че ще спечели от „Сделка или не” 66 052 лв. На финала на играта остана с две кутии – 5 000 и 100 000 лева. Сключи сделка с Банкера за сумата от съня си, а в нейната кутия имаше 100 000 лв.

  • Една жена на финала на предаването остана с две кутии - в едната имаше 100 000 лева, в другата - 5000 лева. В този момент тя разказваше, че нищо не е печелила в живота си, освен 5 лева от държавната лотария. Но си искаше да си играе с кутията си докрай и така и стана - там бяха 100 000 лева...

  • На Гьоргьовден водещият Румен Луканов влезе в студиото с кон.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сделка или не

Банков служител спечели 50 000 лв. в „Сделка или не“

Ненчо Балабанов посреща новите участници в „Сделка или не“ на 4 септември

Есента на NOVA – изобилие от качествени продукции

С нов водещ „Сделка или не“ се завръща в ефира на NOVA

“Сделка или не” се завръща на 10 септември