Сериали Романтични

Законът на любовта | A Lei do Amor

2 коментара

Разтърсваща любов и коварни интриги в премиерния за България сериал „Законът на любовта“ - по Bulgaria ON AIR от 10 септември

Разтърсваща любов, устояла на 20-годишна раздяла, ще завладее ефира на Bulgaria ON AIR от 10 септември, всеки делник в 14:15 часа. Премиерната за България бразилска теленовела ще разкрие на зрителите историята на младия Пердо и красивата Ело.


Любовта им е невъзможна, защото заможното семейството на Педро не приема връзката му с обикновено момиче като Ело. Затова бащата и мащехата на младия мъж правят всичко възможно, за да разделят влюбените. След много интриги и коварни планове, семейството успява. Двайсет години по-късно, една случайна среща между Педро и Ело, връща всички спомени и чувства помежду им. И двамата са решени да се борят за любовта си, но този път ще срещнат не само съпротива от страна на амбициозното семейство на Педро, но и от безскрупулния съпруг на Ело.


Освен вълнуваща любовна история, придружена от желание за власт и пари, „Законът на любовта“ ще пренесе зрителите на Bulgaria ON AIR на едни от най-красивите места в Бразилия. Някои от сцените са заснети в Парати, известен като „живият музей“, където посетителите могат да усетят автентичния Рио де Жанейро -такъв, какъвто е бил при основаването му. Лентата ще пренесе зрителите на редица плажове по крайбрежието на Рио и най-популярните туристически дестинации в Сао Пауло.


След премиерата на „Законът на любовта“ в Бразилия, сериалът става една от 10-те най-обсъждани теми в социалните мрежи. Не пропускайте тази вълнуваща история, всеки делник, от 10 септември, в 14:15 часа в ефира на Bulgaria ON AIR.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Законът на любовта