Сериали Драми

Заговорът срещу Америка | The Plot Against America

Добави коментар

„Заговорът срещу Америка“ представя алтернативна американска история, в която за президент е избран легенда на авиацията и нацистки симпатизант.

Жанр - драма
САЩ

Новият телевизионен сериал на Дейвид Саймън - „Заговорът срещу Америка“ представя алтернативна американска история, в която за президент е избран легенда на авиацията и нацистки симпатизант.

 

Добави описание

 

Дейвид Саймън и Ед Бърнс, съ-създатели на “Наркомрежа” и “”Generation Kill, стоят зад  “Заговорът срещу Америка”. Режисьорите Томас Шлам („Западното крило“, „Американците“, „Snowfall“) и Минки Спиро („Обадете се на Сол”, “Имението Даунтън“, „Call The Midwife“) ще са начело на по три епизода всеки.  “Заговорът срещу Америка“ е минисериал съставен от 6 епизода.

 

Сюжетът на “Заговорът срещу Америка”

 

Добави описание

 

“Заговорът срещу Америка” е адаптацията на книгата със същото име на Филип Рот. Сюжетът проследява едно алтернативно развитие на американската история по време на Втората световна война, разказано през очите на едно еврейско семейство в Ню Джърси. Те наблюдават политическия възход на Чарлз Линдберг – авиатор и герой, ксенофоб и популист, който става президент и обръща Америка към фашизма.

 

Актьорският състав на “Заговорът срещу Америка”

 

Добави описание

 

Актьорският състав на “Заговорът срещу Америка” включва актрисата от Stranger Things Уинона Райдър в ролята на Евелин Финкел, неомъжена жена, която се опитва да намери своето място в света.

 

Добави описание

 

Джон Туртуро е в ролята на консервативния равин от Чарлстън - Лионел Бенгелсдорф. Той е вдовец след смъртта на богатата си съпруга и се превръща в ключова фигура в администрация на Линдберг - въпреки нарастващата опозиция в еврейската общност като цяло.

 

Добави описание

 

 

Други актьори включват Зоуи Казан, която играе по-малката сестра на Финкел - Елизабет „Бес“ Левин. Бес е проницателна майка и домакиня, която се страхува за бъдещето, докато се опитва да защити семейството си от ескалиращия политически климат и планира евентуално бягство от силите, които сякаш заплашват нейния свят.

 

Морган Спектор в ролята на съпруга и Херман Леви. Той е горд и уверен баща, работи като застрахователен агент и се опитва да поддържа нормалност в живота на семейството и приятелите си, дори когато страната му сякаш се потапя във фашизъм, антисемитизъм и ксенофобски изолационизъм.

 

Добави описание

 

Антъни Бойл е Алвин Левин, ядосаният и интелигентен осиротял племенник на Херман, политически различия със семейството му, лични недоволства и негодувания, както и собственото му отвращение от лицемерие и склонност го прогонват от уличната престъпност до бойните полета на Европа и обратно.

 

Ажи Робъртсън е в ролята на Филип Левин, най-младият от семейство Левин. Той се опитва да се справи със собственото си невинно любопитство и нарастваща тревожност в свят, който сякаш се срутва около него, както у дома, така и по улиците.

 

Калеб Малис е в ролята на Санди Левин, артистичният млад син на Левин Той се бунтува срещу семейството си и по-специално баща си, тъй усеща нарастващото възхищение към Линдбърг - позиция, насърчена от напътствията на любимата му леля Евелин.

 

Трейлър на “Заговорът срещу Америка”

Кога ще дават “Заговорът срещу Америка”

Първият епизод на “Заговорът срещу Америка” ще се излъчи по HBO за първи път в 4:00 на 17 март и след това ще бъде достъпен в HBOGO. Епизодите ще излизат по един на седмици на 24 март, 31 март, 7 април, 14 април и 21 април.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Заговорът срещу Америка , Уинона Райдър

Уинона Райдър, Зоуи Казан и Джон Туртуро в „Заговорът срещу Америка“