Актуално В програмата

Задава се още по-силен сезон на „Ясновидци”

1 коментар

Вторият сезон на „Ясновидци” обещава да покаже още повече зрелища и невероятни свръхестествени прояви на човешките способности.

Вторият сезон на хитовото шоу на bTV и „Глобал филмс” „Ясновидци” обещава да покаже още повече зрелища и невероятни свръхестествени прояви на човешките способности. Това твърдят от екипа на шоуто след  по-малко от седмица от началото на кастинга за втория сезон. Само през първите няколко дни желаещите вече са над 50, което е повече от общия брой на кандидатствалите за предходния сезон.

 

Ясновидци

 


Вече се на лице и първите по-екстравагантни кандидати желаещи да докажат пред цяла България феноменалните си умения. Сред тях се откроява жена, която твърди, че е личната гадателка на Бойко Борисов, премиера Станишев и Ахмед Доган?!?! Едновременно!!! Възрастен самотник, живеещ в почти безлюдно селце видял рекламата по bTV и пропътувал пеша разстоянието от 30 километра само, за да се обади и да кандидатства. Той пък заявил, че има способността да вижда и общува с митични горски същества и духове. Но най-фрапиращият случай определено е този на млада жена, която директно заплашила, че ако не одобрят кандидатурата ѝ ще направи ужасяваща черна магия на целия екип.

До края на кастинга на 24 октомври остава малко време, а на телефона и и-мейла на шоуто продължават да валят кандидатури на желаещи да се докажат като топ-ясновидци. Уменията, които претендират, че имат те са доста разнообразни и варират от съвсем стандартно гледане на ръка до истински паранормалните – общуване с духове и пророчески сънища. Всички кандидати обаче, ще бъдат подложени на сериозни предварителни изпитания, за да докажат, че наистина имат способностите, за които претендират. Едва тогава ще бъдат одобрени за участие в „Ясновидци”.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ясновидци

Джефри Донован за ролята си в "Ясновидци" по AXN

„Суперсили“ и „Ясновидци“ с премиера по AXN през май!

Maрияна Николаева е победителят в Ясновидци 2

Разтърсващ финал на „Ясновидци” 2 - събота, 13 юни в 20 часа

“Ясновидци” - 6 юни, събота от 20:00 ч.