Сериали Криминални

Забравена | Absentia

Добави коментар

След като е обявена за мъртва след години в неизвестност, агент от ФБР се връща от нищото и трябва да си върне семейството, самоличността и невинността, докато самата тя е заподозряна в серия от убийства.

Докато е по следите на най-известния бостънски сериен убиец, агентът от FBR Емили Бърни изчезва безследно и е обявена за мъртва. Шест години по-късно, Емили е открита в изоставена хижа в гората, полужива без никакви спомени за случилото се с нея.

Забравена, сезон 1

Завръщайки се в къщи, тя разбира, че съпругът ѝ Ник (Патрик Хюсингер) се е оженил повторно, а синът ѝ е отглеждан от друга жена, всъщност единствената майка, която детето познава.  Твърдо решена да събере липсващите парчета от пъзела, Емили скоро се оказва въвлечена в нова серия от убийства.

Забравена, сезон 1

Докато Емили работи усърдно, за да разреши мистерията около последните шест години от живота си, тя съшо  се опитва да възстанови връзката си със семейството си, които са продължили живота си без нея.

Забравена, сезон 1

Съпругит ѝ Ник, който също е агент от бюрото, изпитва огромна вина, защото се е отказал да я търси и същевременно е силно объркан от завръщането на чувствата му към нея сега, когато е женен за друга жена. Когато изглежда, че Емили ще успее да направи критичен пробив в емоционалните си отношения с Ник и отчуждения си син, тя се оказва главен заподозрян в нова поредица шокиращи убийства.

Забравена, сезон 1

Сега, Ник трябва да се заеме с невъзможната задача, да залови жена си и да я предаде в ръцете на закона.

Забравена, сезон 1

Принудена да докаже невинността си, Емили побягва. Но колкото по-близо достига до отговорите на ногото неизвестни, толкова в толкова по-голяма опасност поставя както себе си, така и семейството си.

  • Ще успее ли да избяга от сянката си?
  • Ще успее ли да докаже невинността си преди да е станало прекалено късно?
  • Ще успее ли да разкрие истината за похищението си?

Забравена“ е оригинална продукция на Sony Pictures Television Networks и е продуцирана от Masha Productions.

10 епизода x 1 час

Изпълнителен продуцент и режисьор: Одед Ръскин
Изпълнителен продуцент: Стана Катич  
Изпълнителен продуцент:  Мат Сирюлник  
Изпълнителен продуцент: Джули Глуксман  
Изпълнителен продуцент: Мария Фелдман
Базирана на оригиналния сценарий на Гая Вайоло

 

Какво се случва...

ЕПИЗОД 101

Агентът от ФБР Емили Бърни шокиращо се завръща при семейството си, след като е смятана за мъртва, убита от хладнокръвния сериен убиец Конрад Харлоу. Емили трябва да направи всичко по силите си, за да разкрие мистерията около времето си изкарано в плен и фактът, че всички са продължили живота си без нея. Разследващ случая е и бившият ѝ съпруг Ник Дюранд - неин колега от Бюрото, който попада на следа, която води към Робърт Семеров – секс трафикант, който има зъб на Емили. Но, когато агентите успяват да го проследят, изведнъж всички подозрения се обръщат към Емили. Дали Емили е същият човек, когото всички познават?

ЕПИЗОД 102

Серийният убиец Конрад Харлов, хвърлен зад решетките благодарение на Емили е освободен от затвора, а усилията на Емили да разбере причините за похищението си не дават никакъв резултат. В момента, в който Емили е на крачка от постигането на поне малко баланс и нормалност в разбития си живот, свидетел на убийство вдига показалеца си към нея. Емили настоява, че свидетелят лъже и че е натопеан и предполага, че в заговорът е замесен и агент от ФБР. Дали Емили и Ник ще успеят да разкрият истината преди тя да бъде откъсната от семейството си отново?

ЕПИЗОД 103

Свидетел на шокиращо убийство, свидетел посочва Емили и тя се оказва главният заподозрян извършител. Докато Томи Гибс и бостънската полиция подготвят обвинението си срещу нея, тя и Ник се опитват да стигнат до агента от ФБР, който според Емили е принудил по някакъв начин свидетелят да излъже. Емили остава с въпроса – дали същият този агент не е нейният мъчител?

 

За геройте:

Стана Катич

Емили Бърни

В ролята: Стана Катич (“Касъл”)
Докато преследва предполагаем сериен убиец, агентът от ФБР Емили Бърни изчезва и е смятана за мъртва. Точно на шестата година от изчезването ѝ, Емили се появява като от нищото със съвсем оскъдни спомени от времето, прекарано в плен. Завръщайки се в съвсем друг свят от този, който е оставила, Емили трябва да възстанови емоционалния си баланс и да събере парчетата на разбития си живот.

Патрик Хюзингер

Ник Дюран

В ролята: Патрик Хюзингер („Джак Ричър: Не се връщай“)
Агентът от ФБР Ник Дюран е съсипан след трагичната загуба на любимата си съпруга Емили, но с течение на времето заживява нов живот със сина си и новата си съпруга Алис. Завръщането на Емили хваща Ник в капана на миналия му живот с нея и настоящия с втората му съпруга, докато се опитва да направи това, което ще е най-доброто за сина му.

Кара Теоболд

Алис Дюран

В ролята: Кара Теоболд (“Имението Даунтън”)
Алис Дюран е новата съпруга на Ник и единствената майка, която Флин познава. Тя обича момчето като свой роден син. Със завръщането на Емили, идилията се превръща в хаос, но тя посреща ситуацията охотно и с добро сърце.

Ейнджъл Бонани

Следовател Томи Гибс

В ролята Ейнджъл Бонани (“False Flag”, известен израелски модел)
Томи Гибс е амбициозен и непреклонен бостънски следовател. И той, като повечето местни ченгета, е на нож с федералните агенти. Докато разследва собствената си теория, следата го отвежда до самата Емили – в нея той вижда ключа за всичко, което седи зад ключалката на последните шест години.

Ралф Инесон

Адам Дарфорд

В ролята: Ралф Инесон (“Peaky Blinders”, “Игра на тронове”)
Специалният агент, който отговаря за бостънският отдел на ФБР - Адам Радфорд е бил партньорът на Емили по време на изчезването ѝ. Макар, че е искрено загрижен за нея, Радфорт гони кариера в политиката, и когато тя започва да търси отговори, в негово лице не намира очакваната подкрепа.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Забравена

Трети сезон на сериала „Забравена“ с премиера в петък, 16 октомври 2020

И трети сезон на „Забравена“ с продукция изцяло в София

Втори сезон на оригиналната продукция на AXN „Забравена“, тръгва тази сряда от 21:00

Оригиналната продукция на AXN „Забравена“ се завръща с втори сезон на 15-ти май!

Оригиналната продукция на AXN „Забравена“ се завръща с втори сезон през 2019.