Актуално В програмата

За първи път в историята на „Кошмари в кухнята“ шеф Манчев внедрява Big Brother наблюдение

Добави коментар

Вижте какво свързва победителя от Big Brother 2 – Миро с Лео Бианки и Ники Кънчев утре вечер, в 21.00 ч. по NOVA

 Грандиозни скандали и бурни емоции а ла Big Brother вдигат градусите и кръвното на шеф Манчев в новия епизод на „Кошмари в кухнята“ на 16 май, вторник, от 21.00 ч. по NOVA.


Кварталното заведение „Лимонадите“ в софийския квартал „Красна поляна“ разкрива драматичната история на една риалити звезда и неговата спътница в живота – бившата известна манекенка – Екатерина Дюлгерова. Миро – победителят в Big Brother 2 и Катя късат с шоу бизнеса и се впускат в амбициозната авантюра да имат собствено заведение с пълното съзнание, че са аматьори в бранша.


„Лимонадите“ е бивше квартално кафене, което с много труд и енергия успяват да обновят и осъвременят. Само с една бормашина и един флекс Миро сътворява чудеса. След четири години функциониране като бар, двамата вземат решение да вкарат и кухня със стегнато меню в заведението. Преди една година, точно на 1 април като на шега стартира и кухнята на „Лимонадите“. Сериозно рамо в това начинание дава съквартирантът Лео Бианки, който споделя своя ноу-хау за автентични италиански пици и дори лично обучава готвача.


Кошмарите в „Лимонадите“ обаче не са в кухнята, където персоналът е талантлив и мотивиран, а в обслужването. Повечето клиенти дори не подозират, че в заведението има и кухня. Масово се поръчват топли напитки или бира с пържени картофи.


Кухнята работи на макс само, когато Миро и Катя са там. В опит да спасят бизнеса си, те се пренасят почти да живеят там, заедно с бебето си – Давид.


За да се ориентира в сложната ситуация, шеф Манчев прибягва до нетрадиционно решение. За първи път в историята си „Кошмари в кухнята“ внедряват наблюдeние тип Big Brother. В рамките на няколко часа шеф Манчев наблюдава какво се говори и прави в кухнята и салона, за да види какви точно са проблемите.


След тайното наблюдение идва явното. Как се прави ризото, защо крем супата е с цели парчета зеленчуци и има ли място мащерката в сос болонезе? Защо готвачът Симо хвърля престилката и чупи микрофона на предаването и има ли щастлив край за звездните кошмари - гледайте в „Кошмари в кухнята“ във вторник, 16 май, от 21.00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Кошмари в кухнята

Шеф Манчев на ръба на нервна криза в последния за сезона епизод на „Кошмари в кухнята“

Шеф Манчев попада в арт ресторант с комично меню в „Кошмари в кухнята“

Шеф Манчев изправен пред собственик със самочувствие и готвачи без право на мнение в новия епизод на „Кошмари в кухнята“

Емоциите взимат връх в новия епизод на „Кошмари в кухнята“

Шеф Манчев с двойно по-тежка мисия - спасяването на един ресторант и на едно семейство в новия епизод на „Кошмари в кухнята“

В програмата: