Актуално В програмата

Юристът Крум Цонев от племето „Войни“ отпадна от „Survivor“ по bTV

Добави коментар

Седмият сезон на „Survivor“ по bTV е непредвидим и никой от участниците не може да разчита на сигурност, спокойствие и комфорт.

В екстремното приключение, в което изпитанията са ежедневие, угасна факлата на още един претендент за титлата „Последният оцелял“.

Юристът Крум Цонев напусна предаването, след като получи най-малко гласове от зрителите (18,99%). Той беше номиниран за изгонване заедно със съотборниците си от племето „Войни“ - гемолога Светослав Славчев и акаунт мениджъра Елина Панайотова, но вотът не беше на негова страна.

„Щастлив съм, че бях тук и изпитах емоцията на „Survivor“. За мен беше предизвикателство да се махна от реалния свят и да свикна със съвсем различна среда. Мисля, че занапред ще оценявам нещата в живота си много повече“, каза Крум преди завинаги да се раздели с приключението в екзотичната Доминикана.
Текст от potv.bg

През изминалите дни „Survivor“ за пореден път сблъска двата враждуващи отбора. Племето „Известни“ спечели имунитет, спаси се от номинации и успя да запази целостта си. Ресторантьорката Божана Кацарова се открои като лидер в своя тим, но доминацията й предизвика недоволство в двама от съотборниците й - актрисата Снежана Макавеева и влогъра Стефан Попов-Чефо. За всеобща изненада, футболистът Благой Георгиев и ММА боецът Георги Валентинов, които имаха стара вражда, успяха да изяснят отношенията си и да възродят приятелство си.

Текст от potv.bg

В конкурентното племе „Войни“ също не липсваха силни емоции. Появи се напрежение по линията млади-възрастни участници. Скоро ще стане ясно дали капитанът - футболистът Цветелин Ставрев, ще успее да сплоти съотборниците си или ще заложи на различна стратегия. Водещият Ваня Джаферович, който има опит и като участник в предаването, даде ценен съвет на сървайвърите, амбицирани да стигнат до финала.

„Успехът не е окончателен. Провалът не е фатален. Важна е смелостта да продължиш“, каза той.
Текст от potv.bg

Освен че трябваше да се справят със сложни междуличностни отношения, участниците изпитаха на гърба си лишенията и пострадаха от местната фауна. Актьорът Филип Буков няколко пъти губи съзнание и беше закаран в болница, а екскурзоводката Геновева Иванова, която беше ухапана от опасно животно, вероятно скорпион, също получи спешна помощ.

Големите изпитания в „Survivor“ обаче тепърва предстоят, а зрителите могат да ги проследят в ефира на bTV вече в събота, понеделник и вторник от 20:00 ч.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

Снимките на Survivor 7 в Доминикана приключиха

Георги и Божана се сбогуваха завинаги с приключението „Survivor“ 7

Тино изпрати Станилия на Острова на отшелника в „Survivor“ 7

Стефан Попов - Чефо загуби дуел и стана вторият изгнаник в Survivor

Божана Кацарова заживя на Острова на отшелника в Survivor 7