Актуално Какво ще се случи...

„Ямата“, еп.7 (Diema Family) – какво ще се случи...

Добави коментар

Сена се връща в Истанбул, а Ямач насила я отвежда в къщата на родителите си. Вижте какво още ще се случи в епизод 7 на турския сериал „Ямата“, който може да гледате от 21:00 часа на 11 август 2022 по Diema Family.

В епизод 6 на турския сериал „Ямата“ Ямач не харесва методите на работа на хората на баща си и взема нещата в свои ръце.!


Какво се случва в еп.7 на „Ямата“, който може да гледате от 21:00 часа на 11 август 2022 по Diema Family.

Сена решава да се върне в Истанбул.

Страстите в Ямата се разгорещяват. Вартолу е готов да унищожи всеки, който се изпречи на пътя му и се опита да попречи на бизнеса му. Той все още няма представа, че си има работа, не с кой и да е, а с Ямач Кочовалъ?

Ямач отива да види Сена, но са нападнати от хората на Вартолу. След нападението Ямач отвежда насила Сена в дома на родителите си.

Ямач решава да се опита да постигне примирие с Вартолу.

Текст от potv.bg

Действието на новия епизод започва в Измир, където Сена се кара с майка си, като я пита, защо поне един път не я е защитила.

-Защото заради теб изгубих сина си – отговаря майка ѝ.
-Защо поне един път не повярва на мен, а не на сина си?! Чудя се защо се върнах?! – ядосана е Сена.

Сена решава да се върне обратно в Истанбул и си взима довиждане с баща си, а той ѝ казва, че е разбрал от познати в полицията, че има квартал в Истанбул, който се контролира от Кочовалъ, но те не са много добри хора и се занимават с мръсни работи и я съветва, ако нейния приятел е от същата фамилия е по-добре да се разведе.

Аличо, който Ямач изпрати да следи къщата в която живее Сена, вижда, че момичето се е върнало.

Текст от potv.bg

Ямач разбира какво е намислил Вартолу и пита Еми дали може да му намери няколко вещества, а след това виждаме, как слагат бомбата в камиона на Вартолу.

Ямач се обажда на Вартолу и му казва, че той е Ямач Кочовалъ и му се обажда, за да му даде един съвет. И го пита, дали знае какво е това е логистика? Вартолу не разбира за какво го питат и пита да не се побъркал.

-Така си и знаех, че не знаеш! Добре ще ти обясня първото правило на логистиката: Никога не превозвай заедно, дрога, пари и хора в един камион!

В този момент камионът на Вартолу, който е на метри от него и хората му експлодира.

Вартолу е бесен и казва на Ямач, че ако го намери ще го убие.

След това пита хората си, кой е този Ямач Кочовалъ и иска от тях веднага да го намерят и доведат.

Ямач се прибира вкъщи, а Султан му казва, че в кухнята го чакат.

Текст от potv.bg

Вартолу изпраща съобщение на Селим, че иска веднага да се видят.

-Нашият хляб изгоря! Ти трябваше да ми кажеш! Толкова ли е сложно? – пита Вартолу
-Не можех, защото ти не познаваш Ямач – отговаря Селим.

Вартолу му отвръща, че сега ще разберат кой е г-н Вартолу Садетин и заминава с хората си.

Текст от potv.bg

Селим се опитва да се свърже с Ямач, но телефонът му е изключен.

В същото време Ямач е при Сена, която си мисли, че сънува Ямач и не смее да отвори очи, за да не изчезне.

-Хайде, пробвай да ги отвориш – прошепва Ямач в ухото ѝ. Сена отваря очи и е изненадана да види Ямач. Тя скача от леглото и го прегръща силно, а след това го ударя и му казва, че е негодник и взема телефона си и звъни в полицията, като казва, че има крадец в дома ѝ и казва на Ямач да си върви, а нейният адвокат ще се свърже с него, за да се разведат. Ямач си тръгва, а Сена разбирайки, че може да не го види отново го настига и връща. След момент на страст, която завършва в леглото Сена му казва да си върви, защото тя не може да бъде с него.
-Добре тогава, пази се! – казва Ямач и тръгва да си ходи, но Сена го ударя с една бутилка и му казва, че не иска да си тръгва.

През прозореца Ямач забелязва хората на Вартолу с насочени оръжия към тях, той бързо блъска Сена към стената и я прикрива с тялото си. Чува се сирена на полицейска кола и хората на Вартолу изчезват.

Вартолу е бесен, когато разбира, че хората му не са успели да застрелят Ямач.

Текст от potv.bg

Действието прескача пред къщата на родителите на Ямач в „Ямата“, където той казва на Сена да слезе от колата, а тя му казва, че няма да ходи никъде. Ямач насила я вкарва в къщата.

-Какво става посред нощ? Коя е тази? – пита Султан.
-Хубав въпрос! Коя съм аз, Ямач? – пита бясна Сена.

Ямач насила я завлича в стаята си, а Сена му казва, че това е пълна глупост и тя няма да остане в тази къща!

-Седни и се успокой! Няма да излизаш от къщата, докато аз не ти разреша! Разбра ли! – крещи с пълно гърло Ямач и заключва вратата на стаята, след което слиза долу и казва на хората си, че момичето горе е негова жена и докато той не разреши, никой да не е посмял да отвори вратата на стаята, а сега тръгва при Вартолу.
Текст от potv.bg

Бясна Султан казва на Ямач да взема жена си и да се маха от този дом, защото тя не го е повикала, за да прави война. А след това му казва да се успокой, като му дава стария плейър, с който се е успокоявал, когато е бил ядосан на баща си и го заключва в стаята.

Ямач пуска музиката до дупка, а Султан прави знак на Еми, който иска да каже нещо да мълчи.

Ямач се е успокоил и отива в стаята при баща си и говори на баща си, който е в безсъзнание, като казва, че от вчера го боли глава, защото прави нещо не както трябва и дали не трябва да отиде при убиеца на брат си и сключи примирие, защото нещо не е както трябва, защото сред тях има предател, който докладва на Вартолу за всяка тяхна крачка.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ямата

„Ямата“, еп.52 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.51 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.50 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.49 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.48 (Diema Family) – какво ще се случи...