Актуално Какво ще се случи...

„Ямата“, еп.6 (Diema Family) – какво ще се случи...

Добави коментар

Ямач не харесва методите на работа на хората на баща си и взема нещата в свои ръце. Вижте какво още ще се случи в епизод 6 на турския сериал „Ямата“, който може да гледате от 21:00 часа на 10 август 2022 по Diema Family.

В епизод 5 на турския сериал „Ямата“ истинската история в „Ямата“ започва сега! Султан моли Ямач да застане начело на Кочовалъ и „Ямата“. Ямач спасява живота на баща си!


Какво се случва в еп.6 на „Ямата“, който може да гледате от 21:00 часа на 10 август 2022 по Diema Family.

Ямач нарежда да преместят баща му от болницата вкъщи.

Сена изгубила надежда, че ще намери Ямач се връща при семейството си в Измир.

Ямач не харесва методите на работа на хората на баща си и взема нещата в свои ръце.

Ямач разбира, че Сена не е на адреса, на който живееше и моли Аличо, да следи жилището и да му каже, когато тя се появи.

Текст от potv.bg
„Ямата“, еп.7 (Diema Family) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Ямата“, еп.7 (Diema Family) – какво ще се случи...

Сена се връща в Истанбул, а Ямач насила я отвежда в къщата на родителите си. Вижте какво още ще се случи в епизод 7 на турския...

Действието продължава от предната серия в болницата. Ямач влиза в стаята на баща си и се опитва да се успокои, защото ръцете му треперят. В стаята влиза Еми, който му казва, че Кемал му е разказал, какво е станало и казва колко пъти е повтарял на баща му да не го притиска, защото всеки човек е различен, но днес той не го е разочаровал.

-Ти си моят лъв – потупва Еми Ямач по гърба.

Ямач казва на Еми, че трябва да махват баща му от тук и ако трябва ще превърнат къщата им в болница.

Вечерта Ямач с помощта на останалите премества баща си у дома.

Текст от potv.bg

Селим води Ямач при хората на баща му, който разбират от човекът, който се опита да убие Идрис, къде се намира Вартолу и след като разбират адреса му, те го екзекутират, независимо, че Явач не е съгласен и изпращат главата му на Вартолу.

Текст от potv.bg

Селим се среща с Вартолу и му казва, че го е предупредил, да не закача семейството му, а Вартолу чу е казал, че чу плаща, за да го осведомява, а не да го замеря с отрязани глави, защото сега той е главата на семейство Кочовалъ.

-Отново не си добре осведомен, защото брат ми Ямач се върна! А сега се махай от тук, защото след като аз така лесно те намерих, то и другите ще те открият и още един път те предупреждавам да не закачаш семейството ми – казва Селим и си тръгва.
-Вие не закачате нас, а ние вас – така разбирам аз нещата – отвръща Вартолу.

Ямач не харесва методите на работа на хората на баща си и им казва, че иска да го уведомяват преди да решат да убият или изтезават някой.

Ямач казва на Еми да му намери Аличо и го пита, къде е Паша, а Селим отговаря вместо Еми, че е отишъл да провери Вартолу.

Текст от potv.bg

Действието се пренася пред къщата на Вартолу, където Паша казва на хората си, че е много тихо и според него никой няма в къщата, но да влязат да проверят.

Паша намира вътре бележка, на която пише: „Когато гониш чуждото ще загубиш своето!“ Той разбира, че Вартолу ще нападне „Ямата“ и заповядва на хората си, че бързо трябва да се върнат обратно. В същото време хората на Вартолу безнаказано безчинстват из чаршията на квартала.

Текст от potv.bg

Виждайки какво е направил Вартолу Селим казва, че тази твар няма да се спре и трябва да го нападната. Ямач е против да го нападат.

-Ямач, ти стой при майка си и баща си и, а ние си знаем работата – казва Паша.

Еми му казва да мълчи и двамата започват да се карат.

Ямач не издържа и ударя с юмрук по масата. Еми и Паша млъкват и като всички останали поглеждат Ямач изненадани.

Явач казва на Паша и Еми да седнат, а сред това им обяснява, че тази работа не се решава с техните методи! Паша иска да го прекъсне, но бесен Ямач му казва, че не е свършил!

-Брат ми почина, а тялото му е все още в моргата, защо? – пита Ямач.

Всички мъчат, а той ги подканя да отговорят.

-На погребението може да ни нападнат – отговоря Селим.

Ямач е бесен и ги пита, това ли е силата им, Кочовалъ не могат да организират едно погребение?! И им казва, че досега той ги е слушал, но сега те трябва да го чуят.

-Докато аз не кажа, няма да има никакви нападения! А този, който зареди пистолета си, без да ми е казал, ще го застрелям. Ние ще нападнем само един път, затова трябва да бъдем търпеливи! Нека си помислят, че сме се предали, и се отпуснат, а след това ще им нанесем смъртоносен удар! – заявява Ямач и ядосан излиза от стаята.
-Не знаех, че младият Идрис се е върнал – казва Паша.
-Исках да кажа същото – добавя Еми.
Текст от potv.bg

Вечерта съобщават на Ямач, че Аличо е дошъл и е в кухнята. Той отива да се види с него, а Аличо го пита, дали чичо му е добре, а Ямач му казва, че благодарение на него е жив и го пита, какво иска да му подари, а Аличо му отговаря, че нищо не иска, само чичо му да е добре. Ямач пита Аличо, как го е познал, а той му отговаря, че чичо му е показвал негова снимка и му казва точната дата, преди три години. За да е сигурен, че казва истината, Ямач го пита за номерата на колите от преди и той ги казва точно, Ямач е изненадан, че Аличо помни толкова много информация.

-Нищо ли не забравяш? – пита изумен Ямач, а той му отговаря, че не.

Ямач му дава адреса на Сена и като му я показва го моли да отиде и да му съобщи, когато се появи момичето, защото той е проверил, но тя не си е била в къщи. Аличо обещава да го направи.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ямата

„Ямата“, еп.52 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.51 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.50 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.49 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.48 (Diema Family) – какво ще се случи...