Актуално Какво ще се случи...

„Ямата“, еп.5 (Diema Family) – какво ще се случи...

Добави коментар

Истинската история в „Ямата“ започва сега! Султан моли Ямач да застане начело на Кочовалъ и „Ямата“. Ямач спасява живота на баща си! Вижте какво още ще се случи в епизод 5 на турския сериал „Ямата“, който може да гледате от 21:00 часа на 9 август 2022 по Diema Family.

В епизод 4 на турския сериал „Ямата“ Ямач оставя Сена и се завръща в „Ямата“. Селим предава семейството си, защото Вартолу му е обещал милиони.


Какво се случва в еп.5 на „Ямата“, който може да гледате от 21:00 часа на 9 август 2022 по Diema Family.

Истинската история в „Ямата“ започва сега! Започва нов етап в живота на Ямач, който е напуснал семейството си и всичко, което го звързва с „Ямата“, на 18-годишна възраст. Смъртта на по-големия му брат Кахраман и тежкото състояние на баща му Идрис стоварват на плещите на Ямач с тежък товар.

Сена продължава да търси Ямач, но без резултат.

Султан моли Ямач да застане начело на Кочовалъ и „Ямата“, преди всичко да е рухнало.

Ямач спасява баща си от човек на Вартолу, който се опита да го убие.

Текст от potv.bg
„Ямата“, еп.6 (Diema Family) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Ямата“, еп.6 (Diema Family) – какво ще се случи...

Ямач не харесва методите на работа на хората на баща си и взема нещата в свои ръце. Вижте какво още ще се случи в епизод 6...

Новият епизод започва с това, как Ямач си спомня, как баща му преди години му е казал, че всички хора от квартала са негово семейство и те могат да идват при него по всяко време, но в неговата къща важат неговите правила и никой не може да ги промени, а ако някой се опита, той трябва да защити квартала и хора.

Сена отива при съквартиранта на Ямач, а той ѝ казва, че както ѝ е казал вече по телефона, не знае къде е Ямач и защо си мисли, че той ще го крие от него. Тя го пита, защо е изчезнала така внезапно, а Халил ѝ отговаря, че Ямач е много влюбчив…

-Халил, случайно да не виждаш в мен ученичка и да ме смяташ за глупачка? Знам, че е луд, но също така видях как ме гледа, затова трябва да го намеря! – обяснява Сена.

Тя отива в стаята на Ямач и вижда, че китарата липсва от стената, а Халил ѝ казва, че той я продал, заради пътешествието им в Париж, а Сена му отвръща, че това е имал предвид… и се сеща, че когато я заведе на онази кула, той ѝ каза, че тя принадлежи на брат ѝ и бързо си тръгва.

Сена отива на кулата, но и там не открива никаква информация за Ямач.

Текст от potv.bg

Ямач пита брат си, къде са децата и останалите, а Селим му отговаря, че ги е скрил ва сигурно място в „Ямата“.

-Акън с тях ли е? – пита Ямач.
-В затвора, явно не знаеш - отговаря Селим.
-А, Джумали? – пита Ямач.
- И той също е в затвора – отвръща той.

Ямач го пита, дали ги грози някаква опасност в затвора, а Селим му отговаря, че те са в по-голяма безопасност отколкото те тук.

Селим вади един от костюмите на брат си Кахраман и го подава на Ямач, като му казва, че би му дал и един от неговите, но няма да му е по-мярка, а и той се е върнал отново тук, за да заеме мястото на Кахраман.

Групичка от квартала идва да поздрави Ямач и да му изкаже съболезнования, а също така да му кажат, че преди „Ямата“ е било най-спокойният район в Истанбул и никой не се е опитвал да стреля в тях. Селим ги обвинява, че враговете им са убили брат му пред очите им и така са им обявили война, затова те трябва да вземат оръжия и да им отговорят подобаващо.

Ямач не му казва нищо, а само става и благодари на най-възрастния от групата мъже и му казва, че първо ще обсъди със семейството си какво да правят и след това ще уведомят и тях.

Текст от potv.bg

Еми и Пашо идват и им съобщават, че са наказали продавачът на балони, който е предал Кахраман.

Ямач пита брат си, дали някой друг освен него е знаел, къде ще ходят с брат му.

-Не, само аз и той – отговаря Селим.
-А откъде продавачът на балони е знаел, къде отивате? И кой ви нападна? – пита Ямач.

Селим не знае какво да отговори и започва да крещи на брат си, дали е дошъл, за да го учи как да живее… Десет години не се е мяркал в квартала, всички са го забравили, а сега се е появил и ще го учи на ум и разум.

-Няма защо да нервничиш, аз нямам никакви задни мисли – отвръща Ямач.

Еми казва, че са направили каквото трябва, защото не са имали друг избор. Ямач ги пита, дали имат план, защото хората, които са убили брат му, не мисли, че ще стоят със скръстени ръце.

Текст от potv.bg

В този момент в стаята влиза Султан, която слушаше техния разговор и ги моли да я оставят да поговори със сина си. Всички излизат и остават Селим, Ямач и Султан, а тя подчертава, че иска да поговори с Ямач.

Ямач казва на майка си, че тя го е извикала и той е дошъл, и я пита, какво иска от него?

-Всичко се руши, синко, само ти, можеш да ни сплотиш – заявява Султан.

-Но, те не искат да ме слушат. Брат ми говори, а всички останали мълчат – казва Ямач.

-Щях ли да те извикам, ако ти нямах доверие? Не гледай, че Селим се държи високомерно, той е най-радостен, че ти се върна. Той ми е син и го обичам както и теб, но много добре го познавам – отвръща майка му.

-Какво искаш мамо? – пита Ямач.

-Този квартал е на Кочовалъ и ако някой не застане на чело, всичко ще рухне. Еми, брат ти, Паша… те не разбират, какво се случва – отговаря Султан.

-Мамо, тези хора са убили брат ми и Еми, брат ми, Паша… искат да си отмъстят, а ти не искаш ли? – пита Ямач.
-Аз се боя, че преди да дойде денят на отмъщението, цялото ни семейство ще се разруши, а и целият квартал – отговаря Султан.

Ямач ѝ казва, че е права, но как да го направи, а майка му му отговаря, че той ще измисли как да го направи.

-Селим е прав, те са ме виждали, когато бях на 18, как ще ме слушат?

-Синко, ти трябва да намериш изход! Ти трябва да го направиш, заради мен, защото имам само довери на теб, затова не ме оставяй!

В същото време виждаме, че Селим подслушва разговора им.

-Добре, ще го направя, но имай на предвид, че като всичко свърши, отново ще си замина, защото моето място не е тук – заявява Ямач.

Султан му отвръща, че ще помислят за това, когато му дойде времето.

Текст от potv.bg

Хората от квартала, които бяха в дома на Кочовалъ казват на останалите, че Ямач е обещал да се погрижи за тях и те са сигурни, че удържи на думат си.

-Нада ли?! Кочовалъ ви потупаха по гърба, а вие се радвате – не вярва Джеласун.
-Внимавай с кой говориш, смени тона си – провиква се един мъжете.
- Кочовалъ ще те чуят, ще си имаш проблеми – отвръща друг.

-И какво от това?! Вижте, ей там застреляха баща ми… А къде бяха Кочовалъ, някой дойде ли на погребението му? – отвръща Джеласун, като сочи към кафето, където убиха баща му.

Текст от potv.bg

Ямач тръгва да види баща си в болницата, но тъй като чувства, че не е готов да се види с него, решава да се разходи из квартала. Влиза в бръснарницата и се запознава с Меке, синът на бръснаря, който е бил ранен при покушението на Кахраман. Той казва на Ямач, ако има нужда, веднага да го извика, защото той трябва да отмъсти на Вартолу.

Текст от potv.bg

В същото време Вартолу е внедрил човек в болницата, който да убие Идрис. Същият му се обажда и го пита, дали иска да предаде на Идрис преди да умре, а той му отговаря, да предаде поздрави на покойната му майка.

Латив, така се казва човекът, вижда Аличо да стои пред вратата на стаята на Идрис и пита Вартолу, нали са му казали, че са се погрижили за охраната, но след това му казва, че е някакъв луд и ще се справи с него. Латив и хваща Аличо и го гони от болницата.

Текст от potv.bg

Аличо разпознава Ямач пред болницата и му казва, че чичо му Идрис е останал сам в стаята си, а него не го пускат.

Ямач разбира, че баща му е в опасност и с бясна скорост влиза в баницата и докато тича към стаята се обажда на Селим и му казва, че баща му е сам в болницата.

Ямач влиза в стаята и вижда някакво момиче при леглото на баща си. Той я пита, коя е тя, а тя му отговаря, че е журналистка и пред дни е взела интервю от него, а след като разбрала какво е станало, решила да го посети, за да разбере как е. Той моли девойката да му помогне, за да преместят баща му в друга стая, защото животът му е в опасност.

А след това Ямач казва на момичето да легне в леглото в стаята, в която беше баща му и да не мърда, докато не ѝ каже.

Латив влиза слага на пистолета си заглушител и тъкмо да го насочи в момичето,

Ямач го ударя и завлича в тоалетната, а след това казва на момичето, че може да стане от леглото.

Пристигат бившите телохранители на Кахраман – Кемал и Метин. Ямач му казва да разкарат, човека, който е искал да убие баща му, който лежи в тоалетната в безсъзнание, а също така, че баща им е в съседната стая.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ямата

„Ямата“, еп.52 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.51 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.50 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.49 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.48 (Diema Family) – какво ще се случи...