Актуално Какво ще се случи...

„Ямата“, еп.40 (Diema Family) – какво ще се случи...

Добави коментар

Ямач отива при самия Господин, за да го пита, дали знае кой е Господинът. Феяз разбира, кой е убил сина му и отива да си отмъсти на Господина, но Ямач, които е с него го спасява. Вижте какво още ще се случи в епизод 38 на турския сериал „Ямата“, който може да гледате от 21:00 часа на 21 септември 2022 по Diema Family

В епизод 39 на турския сериал „Ямата“ Ямач с помощта на Аличо намира убиеца на сина на Фейяз. По молба на Султан Паша дава грешни сведения на Идрис. Сена разказва на Ямач какво е разбрала от Мюнир.

НА КРАТКО какво се случва в еп.40 на „Ямата“, който може да гледате от 20:00 часа на 21 септември 2022 по Diema Family.

Действието продължава от предния епизод. Охраната се връща и казва на Вартолу, че Султан е казала да го пуснат. Един от мъжете го обискира, да не би да има оръжие, а той им казва, че нищо не носи. Докато върви към входната врата на къщата му се обажда Селим, но той му затваря.

Изненада за Вартолу…. На входната врата излиза Саадет и му казва, че майка ѝ разговаря по телефона, но скоро ще дойде.

Вартолу стои като истукан, а телефонът му продължава да звъни, ядосан той вдига на Селим и го пита, какво иска, а Селим му обяснява, че някакви мъже са отвлекли Мюнир пред очите му, дали са неговите хора. Варталу отсича, че не са и затваря.

Но ние разбираме, че това са били хората на Феяз, защото Ямач го е помолил за услуга да открие Мюнир, който знае човекът, който иска да ги настрои един срещу друг.

Когато приключва разговора Вартолу е изненадан, защото пред него вече не стои Саадет, а Султан, която пита Вартолу за какво е дошъл, а той ѝ казва, че правят кекс и е дошъл за захар, защото тяхната свършила. Султан ядосана му затръшва вратата. В същото време Саадет, която се сблъска преди минути с Вартолу и видя червеното петно на едно от очите му и разбира, че това е Салих, приятелят ѝ от детството.

Селим се опитва да се свърже с Ямач, но той е при Байкал и не му вдига. Байкал пита Ямач, за какво е дошъл, а Ямач му казва, че има един негодник, който иска да го наричат Господин, дали случайно не знае кой е той? Ямач не знае, че задава въпросът на самият Господин.

-Всъщност аз знам само един господин и това съм аз – отговаря му Байкал.

Разбира се, Ямач смята, че това е шега и се смее. От друга страна, Феяз научава от Мюнир, който е убил сина му и заложил капани, и тръгва след Господина. Феяз се опитва да се свърже с Ямач, но не успява. Феяз с хората си атакуват Господина. Ямач, който е с Байкал, го спасява.

След като Ямач си тръгва Байкал заповядва на хората си, да убият Феяз преди да се е срещнал с Ямач. След което се обажда на Вартолу и му казва да отиде и вземе Мюнир. Вартолу спасява Мюнир от хората на Феяз, а Мюнир му прехвърля фирмата, след което го убива.

Сена се среща с адвокат Низим и му казва, че не иска да се развежда. Докато говори с него, телефонът на мъжа звъни и на екрана на телефона се изписва „Господин“. Сена се среща с приятелката си Дерен и я пита, откъде познава адвоката, а тя ѝ казва, че е приятел на брат ѝ и доколкото знае е порядъчен човек, но ще разпита брат си за него.

Ямач се среща с Феяз, но преди Феяз да му каже, кой е господинът хората на Байкал го убиват.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ямата

„Ямата“, еп.106-107 – ФИНАЛ на сезона – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.104 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.103 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.102 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.101 (Diema Family) – какво ще се случи...