Актуално Какво ще се случи...

„Ямата“, еп.4 (Diema Family) – какво ще се случи...

Добави коментар

Ямач оставя Сена и се завръща в „Ямата“. Селим предава семейството си, защото Вартолу му е обещал милиони. Вижте какво още ще се случи в епизод 4 на турския сериал „Ямата“, който може да гледате от 21:00 часа на 8 август 2022 по Diema Family.

В епизод 3 на турския сериал „Ямата“ Ямач продава китарата си и води Сена в Париж, където сбъдва мечтата ѝ. Хората на Вартолу убиват Кахраман, а Идрис получава удар.


Какво се случва в еп.4 на „Ямата“, който може да гледате от 21:00 часа на 8 август 2022 по Diema Family.

Новият епизод ни показва как хората на Вартолу рушат, палят и безчинстват из квартала.

Хората на Идрис питат Султан, какво да правят, а тя им казва да останат до мъжа ѝ в болницата, а тя трябва да помисли.

Действието се пренася във вечерта в Париж, където Ямач дава обещание на Сена, че никога няма да я остави.

Сутринта Сена се събужда и не открива никъде Ямач. Опитва се да му се обади, но телефонът му е изключен, тя се чуди какво отново е намислил любимия ѝ? Но след като Ямач не се появява, тя започва да го търси, но без резултат, все едно съпругът ѝ се е изпарил.

Сена разстроена се връща в Турция.

Взето от PoTV.BG

„Ямата“, еп.5 (Diema Family) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Ямата“, еп.5 (Diema Family) – какво ще се случи...

Истинската история в „Ямата“ започва сега! Султан моли Ямач да застане начело на Кочовалъ и „Ямата“. Ямач спасява живота на баща си! Вижте какво още ще...

Разбираме, че вечерта Султан е дошла и забрала сина си, а той не е искал да каже на Сена, за да я предпази…, и се връща там където, никога не е искал да се върне…
Копирано от poTV.bg

Прекрачвайки прага на бащината къща Ямач си спомня, как преди 10 години, заради баща си е изцапал ръцете си с кръв и несъгласен с вижданията на Идрис за живота си събира багажа, а баща му е казал, че ако прекрачи прага на къщата им, трябва да знае, че няма обратен път назад.

-Аз даже на погребението ти няма да дойда! – заявява Ямач и напуска квартала.
Взето от PoTV.BG

Селим е в градината на къщата и си спомня: Действието на сериала ни връща отново в нощта, когато Идрис получи удар, а ядосан синът му Селим грабва пистолета си и отива при Вартолу, като го насочва в него, като го пита, защо го е излъгал, че ще вдигне малко шум, а всъщност е убил брат му, а баща му е на косъм от смъртта.

-Кажи ми какво трябваше да направя, да чакам Кахраман да остарее ли? Нали всичко обсъдихме – милион за мен и милион за теб! Просто премахнах пречките от пътя ни към голямата печалба – пояснява Вартолу.
-Добре, но семейството не пипай! С децата, мама и татко, нищо не трябва да им се случи, иначе всичко ще разруша без да съжалявам! – отвръща Селим…

Ямач пита майка си, къде е брат му, а тя му казва, че в градината. Виждайки го Селин не може да повярва, че брат му се е върнал. Двамата силно се прегръщат.

Копирано от poTV.bg

Действието прескача на вечерта, където Ямач си спомня за Сена и тръгва да се качва в една от колите им, а Селим му казва, че е загубил един от братята си и тръгва с него. Двамата спират близо до къщата на Сена. Ямач вижда през прозореца, как тя страда, но не се издава.

Сутринта Селим отива при брат си, за да го извика за закуска и му казва, че трябва да отиде на фризьор и облече костюм, защото е Кочовалъ!

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ямата

„Ямата“, еп.106-107 – ФИНАЛ на сезона – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.104 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.103 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.102 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.101 (Diema Family) – какво ще се случи...