Актуално Какво ще се случи...

„Ямата“, еп.39 (Diema Family) – какво ще се случи...

Добави коментар

Ямач с помощта на Аличо намира убиеца на сина на Фейяз. По молба на Султан Паша дава грешни сведения на Идрис. Сена разказва на Ямач какво е разбрала от Мюнир. Вижте какво още ще се случи в епизод 38 на турския сериал „Ямата“, който може да гледате от 21:00 часа на 20 септември 2022 по Diema Family

В епизод 38 на турския сериал „Ямата“ Ямач търси лихварят Мюнир, но не го открива никъде, а след това отива при брат си и му казва, че му дава срок до утре вечер да открие Мюнир, в противен случай ще сметне, че той му е заложил капан.


НА КРАТКО какво се случва в еп.39 на „Ямата“, който може да гледате от 20:00 часа на 20 септември 2022 по Diema Family.

Вартолу пита Джеласун, как е неговото момиче Караджа, а той му отговаря, че му е като сестра.

-Каква сестра?! Ти да не си се побъркал?! Да нямаш още едно момиче? – пита Вартолу.

Джаласун му обяснява, че има само една приятелка и това не е Караджа.

-Зарежи я, Караджа е по-добра! Жената, която рискува за теб живота си е способна ва много – казва замислен Вартолу и продължава. – Ако зад мен стоеше такава жена, аз гората щях да преобърна.

В същото време Селим се обажда на Вартолу, за да се срещнат.

Текст от potv.bg

Ямач пристига в дома на Сена. Пред вратата е Метин, Ямач го пита, дали това са били техни хора, а Метин го уверява, че те няма да проговорят.

Ямач вбесен влиза при Сена и я пита, какво е правила в онова заведение, искала е да привлече вниманието му ли.

-Ще ти кажа, а ти слушай – отговаря Сена. – Познаваш ли човек, който да се казва Мюнир? Той ми казва, че трима човека са ти устроили капан. Единият от тях е Вартолу, другият е на върха и го наричат Господинът, а третия не знам кой е. Йълдъз е разбрала и ми каза, че ставало дума за някаква ипотека в „Ямата“, затова отидох, а не да привлека вниманието ти, а сега се махай от къщата ми.
Текст от potv.bg

Селим се среща с Вартолу и му казва, че не иска да е пешка на Байкал и трябва спешно да заведе Мюнир при Ямач. Вартолу говори с Мюнир и му предлага да му върне заложната къща, но той трябва да направи нещо за него.

Селим изпраща съобщение на Ямач, че утре ще му доведе Мюнир.

Аличо е все още в офиса на Феяз и търси из „базата си от данни“, къде е видял лого, което видя на една от колите на видеото. Аличо се сеща, къде е видял логото. Ямач обещава на Феяз да намери убиеца на сина му, но има една молба към него.

Текст от potv.bg

Аличо, Кемал, Метин и Ямач отиват на мястото, където Аличо е видял логото. Там виждат мъж, който много прилича на Аличо. Ямач казва на Аличо да отиде и да го поздрави. Мъжът виждайки Аличо започва да бяга. Керим тръгва след него, но го изпуска, но Аличо го хваща.

Феяз благодари на Ямач, че е хванал убиеца на сина му.
Текст от potv.bg
По молба на Султан, Паша отива при Идрис в кафенето и му дава грешни
 следи за детето, за да го заблуди. Идрис разбира че синът му от Мехрибан е почи...
По молба на Султан, Паша отива при Идрис в кафенето и му дава грешни следи за детето, за да го заблуди. Идрис разбира че синът му от Мехрибан е починал.

Еми отива да говори с Джеласун по молба на Недрет. Той му казва, че ако зареже сегашния си начин на живот и се заеме да изкарва прехраната си като нормалните хора, то той самият ще отиде и ще поиска ръката на Акшън, ако ли не, да не е посмял да се приближи до момичето.


Текст от potv.bg
Вартолу отива пред портите на имението на Идрис и казва на охраната, да предаде на г-жа Султан, че иска да говори с нея.
Вартолу отива пред портите на имението на Идрис и казва на охраната, да предаде на г-жа Султан, че иска да говори с нея.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ямата

„Ямата“, еп.53 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.52 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.51 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.50 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.49 (Diema Family) – какво ще се случи...