Актуално Какво ще се случи...

„Ямата“, еп.2 (Diema Family) – какво ще се случи...

Добави коментар

Ямач признава на Сена, че е влюбен в нея и я води на най-красивото място в Истанбул. Вартолу иска да продава наркотици в „Ямата“, но Идрис отхвърля предложението му. Вижте какво още ще се случи в епизод 2 на турския сериал „Ямата“, който може да гледате от 21:00 часа на 4 август 2022 (четвъртък) по Diema Family.

В епизод 1 на турския сериал „Ямата“ Ямач се запознава със Сена и кани момичето в апартамента си. В квартала „Ямата“, който се управлява от Идрис Кочовалъ е забранено да се продават наркотици, но завърналия се Вартолу Садетин планира да наруши тази забрана.

НА КРАТКО какво се случва в еп.2 на „Ямата“, който може да гледате от 21:00 часа на 4 август 2022 (четвъртък) по Diema Family.

Ямач няма довери на Сена и не я пуска в стаята си, а тя също му няма доверие и го заключва в стаята му. На сутринта Ямач е принуден да разбие вратата.

Ямач разбира, че хазайката на Сена я е изгонила от квартирата ѝ, и той отива и решава проблем, като плаща наема на момичето.

Ямач признава на Сена, че е влюбен в нея и я води на най-красивото място в Истанбул.

Вартолу иска да продава наркотици в „Ямата“, но Идрис отхвърля предложението му.

Ямач показва на Сена най-ценната си вещ, а след това разбира за какво тя мечтае.

„Ямата“, еп.3 (Diema Family) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Ямата“, еп.3 (Diema Family) – какво ще се случи...

Ямач продава китарата си и води Сена в Париж, където сбъдва мечтата ѝ. Хората на Вартолу убиват Кахраман, а Идрис получава удар. Вижте какво още ще...

След като Сена се изкъпа, тя с появява пред Ямач с една негова тениска, която ѝ е къса и го пита, дали няма да му се намерят някой панталони.

-Аз ги оставих тук – казва той, а тя го моли да ѝ ги донесе. Ямач без да проглежда към нея ѝ ги подава.

Ямач я пита, дали след катастрофата е станала такава или винаги е била такава. Сена го пита за каква катастрофа говори и му казва, че е много забавен и му пожелава лека нощ.

-Стой, това е моята спалня! Аз на теб тук ти приготвих да спиш.
-Имаш ли съвест, аз съм твоя гостенка – отвръща Сена, а той ѝ отвръща, че за да я пусне в стаята си, той трябва да ѝ има доверие.

Ямач отива да си легне в спалнята, а Сена го заключва, случайно да не се събуди и отиде при нея…

-Аз съм Сена – казва истинското си име тя.
-Аз съм Ямач – отвръща от другата стая той, като се усмихва.

Идрис се връща от ресторанта и среща сина си Селим, и вижда, че е с нова кола, при това кабриолет.

-От къде я взе? – пита баща му.
-Един приятел ми я даде – отговаря той.
-Не ме лъжи– казва Идрис.
-Купих я – признава Селим.

-Ти забрави ли, какво ти казах? Ние не се хвалим с парите си! – припомня му той и му нарежда веднага да я върне.

Действието прескача на сутринта, Сена взема от портфейла на Ямач пари и отива да купи закуска, но забравя да го отключи.

Сена се връща и вижда, че Ямач е разбил стъклото на вратата, за да излезе. Той я пита, къде е била, а тя му отвръща, че е била навън, за да му купи топла закуска и го пита, а той какво си е помислил. Ямач се извинява, но вижда, че е с нови дрехи и я пита, нали нямаше пари с какво си ги е купила, а тя му подава портфейла му и казва, че е взела на заем от него.

Ямач разбира, че хазайката на Сена я е изгонила от квартирата ѝ, и той отива и решава проблем, като плаща наема на момичето.

Двамата влизат в дома на Сена, а тя му казва, че е толкова щастлива, че иска да го целуне… и страстно целува Ямач…

Ямач я гледа изненадан секунди и я сграбчва в прегръдките си, като двамата се целуват страстно… Търкулвате се на дивана, но Ямач спира, като ѝ обяснява, че не иска сега да продължи, а когато му дойде времето. Двамата се забавляват до вечерта, а след това сгушени един до друг Ямач ѝ признава, че се е влюбил в нея и двамата ще бъдат щастливи до края на дните си. Ямач пита Сена, дали е влюбена в него, а тя му обръща гръб усмихната и си мълчи…

-Ставай! Тръгваме! Искам да ти покажа най-красивото място в Истанбул – казва той.

Той я качва на Момина кула и ѝ показва небето и звездите и откъде ще изгрее слънцето.

-Толкова съм щастлива! – казва Сена и се отпуска в прегръдката на Ямач.

Действието се пренася в „Ямата“, където пристига Вартолу Садетин, за да говори с Идрис. Вартолу казва, че са проучили много места и неговият квартал е много подходящ, за неговия бизнес и ако му позволи да продава наркотици, всяка седмица ще му дава неговия дял.

-В моя квартал, няма място за твоя бизнес! – отсича Идрис Кочовалъ.

Кахраман иска да приемат предложението на Садетин, защото вече нямат пари. Идрис се ядосва на синовете си и им напомня, че със Селим трябва да вършат работа си и така отново ще имат пари!

Идрис предупреждава хората си да си отварят очите, защото Вартолу няма да се откаже, а те първи трябва да разберат, ако нещо се случи в квартала им.

Вартолу, който се отдалечава от квартала, казва, че не са му оставили друг избор и казва на хората си да нападнат центъра на квартала и го разрушат.

Ямач работи в лаборатория, а шефа му го пита, защо го е нямало няколко дена и какво крие от него, а след това иска да купи китарата му, защото е голям колекционер на китари, но Ямач отказва да му я продаде.

Малко по-късно Сена пристига при Ямач и си помисля, че той се занимава с изготвянето на наркотици и тръгва да си ходи, а Ямач я настига и ѝ обяснява, че не се занимава с нищо незаконно, а прави прах за лимонада.

Действието се пренася в апартамента на Ямач, където той пуска Сена в стаята си, а тя ги пита, кое е ценното в нея, защото не го вижда.

Ямач ѝ пуска видео на лаптопа си. Сена не може да повярва, че китарата на стената е на известен турски китарист от 1961 год.. Сена пита Ямач за какво мечтае, а той ѝ отговаря, че иска да има три деца, първо момиче, после момче и отново момиче.

-А ти за какво мечтаеш? – пита Ямач.
-Да получа предложение за брак, докато си хапвам гълъб в ресторант в Париж – отговаря Сена.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ямата

„Ямата“, еп.8 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.7 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.6 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.5 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.4 (Diema Family) – какво ще се случи...