Актуално Какво ще се случи...

„Ямата“, еп.11 (Diema Family) – какво ще се случи...

Добави коментар

Ямач е радостен и развълнуван, когато разбира, че баща му е дошъл в съзнание, но първата им среща не минава добре. Вижте какво още ще се случи в епизод 11 на турския сериал „Ямата“, който може да гледате от 21:00 часа на 17 август 2022 по Diema Family.

В епизод 10 на турския сериал „Ямата“ Ямач разбира, че шпионинът сред тях е брат му Селим. Междувременно Идрис Кочовалъ отваря очи и случайно се запознава със Сена.


НА КРАТКО какво се случва в еп.11 на „Ямата“, който може да гледате от 21:00 часа на 17 август 2022 по Diema Family.

Бащата на младия певец Догукан моли Ямач за помощ.

Ямач саботира производството на наркотици в лабораторията на Вартолу.

Ямач разбира, че баща му е дошъл в съзнание, но първата им среща не минава добре.

Селим е много разстроен, че баща му не иска да го види, а Идрис е ядосан на Селим, защото не е помогнал брат си Кахраман.

Селим предлага на Вартолу да помогнат на Догукан, но трябва да го направят преди Ямач.
Текст от potv.bg

Айхан, бащата на Догукан, който е млад певец, моли Ямач за помощ, защото иска да измъкне сина си от блато(става дума, че взема наркотици), в което е затънал, защото може да попадне в затвора или да умре…

Ямач му обещава да помогне.

Ямач гледа клип на Догукан и казва на хората си, че този младеж няма как да си вземе парите сам от мениджъра си.

Еми, Паша и Ямач отиват в къщата на Догукан, който се държи неадекватно, защото е под въздействието на наркотици. Той им показва колекцията си от оръжия.

-Синко, защо са ти толкова оръжия? – пита Ямач.

Младежът му казва, че има много врагове и най-вече мениджърът му, който на негов гръб си е построил огромен дворец и му дължи 5 милиона, но не иска да му ги даде, затова той е решил да го убие.

Текст от potv.bg

Селим се обажда на Ямач и му казва, че е в лабораторията на Вартолу е станала някаква химическа реакция и трима човека са в болницата. Ямач му отвръща, че това тях не ги засяга, Вартолу да се оправя с хората си, а той да се прибира вкъщи. Разбираме, че Ямач стои зад тази хим. реакция, хората на Ямач са разменили химикалите…

Текст от potv.bg

Сена помага на Саадет в кухнята и ѝ разправя как е избръснала свекър си и я пита, как да се държи занапред. Саадет ѝ казва да бъде себе си и ѝ разкрива, че Ямач е любимият син на Идрис.

Идва Султан и казва на Сена да престане да си вре носа, където не ѝ е работата и да внимава никой да не разбере, че Идрис е дошъл в съзнание.

Точно в този момент си идва Ямач и чува какво си говорят майка му и съпруга му.

-Мамо, татко е дошъл в съзнание? – пита Яма и тичешком отива в стаята на баща си.

Първата им среща не минава добре, защото лошите спомени са все още живи в съзнанието и на двамата.

Ямач връща нещата, които наследи от брат си Кахраман и казва на майка си, че мъжът ѝ вече е в съзнание и той предава инвентара! Ямач отива и се качва в една от колите паркирани пред къщата. Селим, който ток-що пристига пита майка си, какво е станало, да не би нещо с баща му. Султан казва, че баща му е добре. Султан, Селим, Еми и Паша влизат в къщата и се чува как Идрис вика жена си.

Селим, Еми и Паша много се радват, че Идрис е дошъл на себе си.

Султан излиза от стаята и казва, че той е казал при него да отидат Паша и Еми. Селим е много разстроен, че баща му не иска да го види, а Идрис е ядосан на Селим, защото не е защитил брат си Кахраман.

Текст от potv.bg

Селим се среща с Вартолу и му казва, че ако си сътрудничат могат да спечелят 1 милион от Догукан, чийто мениджър му дължи 5 милиона, но трябва да го направят преди Ямач, защото ако милион влезе в „Ямата“ Ямач ще стане много по-силен и няма да се разкара от квартала. Освен това му казва, че баща му е дошъл в съзнание.

Текст от potv.bg

Джеласун прониква незабелязано в къщата на Кочовалъ, Караджа го вижда и му казва, че няма да го издаде, ако я целуне. Тя го изнудва, че ще му се обади и ако не отиде на срещата им, ще разкаже на всички, какво е направил.

Караджа иска да злепостави Аджар пред баба си, като крие ножа на баща му, който взе от Джеласун, но Сена се досеща и намира ножа преди всички и казва, че Ямач ѝ се е обадил да го вземе.

Текст от potv.bg

Междувременно Ямач се среща с Аличо и отново се убеждава, че Аличо е много интелигентен човек, който постоянно чете книги, анализира всичко, нищо не убягва от погледа му. След лоялността си към Идрис, сега Ямач е на път да установи толкова близки отношения с него. Ямач му възлага важна задача.

Вартолу се подготвя да създаде големи проблеми на Ямач.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ямата

„Ямата“, еп.52 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.51 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.50 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.49 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.48 (Diema Family) – какво ще се случи...