Актуално Какво ще се случи...

„Ямата“, еп.10 (Diema Family) – какво ще се случи...

Добави коментар

Ямач разбира, че шпионинът сред тях е брат му Селим. Междувременно Идрис Кочовалъ идва в съзнание и случайно се запознава със Сена, Вижте какво още ще се случи в епизод 10 на турския сериал „Ямата“, който може да гледате от 21:00 часа на 16 август 2022 по Diema Family.

В епизод 9 на турския сериал „Ямата“ Сблъсък между Сена и Султан. Полиция идва в нарко-лабораторията на Вартолу, но не открива нищо, защото Ямач държи на обещанието си.

НА КРАТКО какво се случва в еп.10 на „Ямата“, който може да гледате от 21:00 часа на 16 август 2022 по Diema Family.

Султан предупреждава Сена „да не мъти водата“.

Вартолу предупреждава хората си да не се набиват на очи в квартала и да не правят нищо, с което може да му навредят. Един от хората му не го слуша и започва да продава наркотици в квартала.

Ямач разговаря с Аличо и Паша и разбира, че шпионинът сред тях е брат му Селим.

Междувременно Идрис Кочовалъ идва в съзнание и случайно се запознава със Сена, като я моли да не казва на останалите.

Текст от potv.bg

Ямач е пред дома на родителите си, когато му се обажда Сена, той я лъже, че все има работа, а тя му отвръща да свършва, защото го чака от сутринта.

-Добре тогава, отвори ми вратата – казва Ямач. Сена отваря и се хвърля в прегръдките му.

Ямач я пита, дали нещо са му оставили за вчера, а тя му отговаря, че още не са вечеряли, защото майка му не е разрешила.

-Това е моята майка, аз съвсем забравих за това – казва Ямач.
Текст от potv.bg

Всички сядат на масата, а Сена нарушава тишината като пита Ямач: - Ще ми подадете ли солта, ваше величество? Ямач ѝ я подава с усмивка. Султан гледа снаха си с укор. Ямач пита Аджар, синът на Кахраман, как е минало училището, а момчето му казва, че му е много скучно там. Ямач казва на Недерт, че трябва да си поговорят за бъдещето на племенника му.

Преди да си легне Ямач моли майка си да не се ядосва на Сена. Султан му отговаря, че тя не е като тях, не знае нито как да се облича, нито с кой може да разговаря, и с кой не, нито пък знае как да се държи на масата. Ямач пита майка си, какво е казал дядо му на баща му, когато той е решил да се ожени за нея.

-Не вземай момиче с неизвестно минало – отговаря Султан.
-А татко, какво направил? Затова недей да съдиш строго Сена, мамо – отвръща Ямач.
Текст от potv.bg

Вартолу казва на Медет да събере хората му, след което им казва, че не трябва да се набиват на очи в квартала и да не му създават неприятности, в противен случай ще си имат работа с него.

Един от хората на Вартолу, казва на своя приятел, че него не го интересува какво говори Вартолу, защото той има нужда от пари и е намислил да продава наркотици в квартала.

Текст от potv.bg

Сутринта Сена излиза от стаята си, където се сблъсква със свекърва си, която ѝ казва да се облече прилично (тя е облечена в черна къса нощница, наметната с халат) и да отиде в кухнята, защото иска да ѝ каже нещо.

Султан ѝ казва, че тя е дошла от друг свят и трябва да разбере, че те не правят някой неща, но с времето ще разбере защо и тогава ще каже, че тя е била права.

-Докато не настъпи това време, всичко, което искам от тебе е да не мътиш водата – казва Султан.
-Може ли да попитам, какво съм направила? – пита Сена.
-Снощи ти започна разговор с Ямач в твоя стил, и той говори с Аджар и сутринта Аджар не искал да отиде на училище, защото чичо му така е казал. Ти ще кажеш какво е станало, но тук водата е застояла, момиче, затова бързо става мътна – отговаря Султан.
Текст от potv.bg

Ямач, Паша, Еми и Селим обсъждат колко пари са събрали и откъде имат още да се съберат. Паша казва на Селим, че трябва да ходи да вземе един пари, а Селим ядосан им отвръща, че никъде няма да ходи, защото не е момче за всичко.

Ямач моли Еми да му намери Аличо, защото иска да се види с него.

Ямач разговаря с Аличо и Паша и разбира, че шпионинът сред тях е брат му Селим.

Ядосан Селим се обажда на Вартолу, че иска да се види с него. Селим му казва, че босът е казал, че нищо няма да продадат в „Ямата“ независимо от количеството, което произвеждат.

Текст от potv.bg

Ямач се обажда на брат си и го пита, дали се е успокоил, а след това му казва да събере хората, защото иска да се види с всички.

Ямач се връща в дома на родителите си и през прозореца със Селим наблюдават хората, които се събират.

-Защо ме накара да ги събера? – пита Селим.
-Искам да ги погледна в очите. Ние сключихме примирие, но Вартолу знае всичко, което става при нас.
-Виж, аз ги познавам от много години, те на никой няма да кажат нищо – уверява го Селим.

-Въпреки това, Вартолу знае всичко за нас! ("Всъщност аз знам, какво си направил. Струваше ли си всичко това? Струваше ли си да убиеш брат си, заради пари?!" - всъщност си мисли Ямач) – казва Ямач.
-Това може да е съвпадение – отговаря Селим, а Ямач му отвръща, че не може!
-Вартолу не трябва да го пипаме, докато не намерим доносника, а на теб имам доверие повече от всички – казва Ямач и доближавайки се до него добавя. -Надявам се да го разбираш, Селим!
-А, като го намерим? – пита Селим.
-Тогава трябва да си плати за всичко – отговаря Ямач. – Нали знаеш какво казва татко в такива случай: „Кочовалъ обещали, Кочовалъ изпълнили! Кочовалъ нищо не забравят!“
Текст от potv.bg

Междувременно Идрис Кочовалъ идва в съзнание. Султан е много радостна да види мъжа си, че е дошъл на себе си. Идрис моли Султан да не казва на никой, за да се оправи още малко. Но Сена случайно наднича в стаята и вижда, че бащата на Ямач е дошъл на себе си.

Виждайки Сена, Идрис я пита, коя е тя? Сена му отговаря, че е жената на Ямач. Идрис я моли да махне пердето, за да влезе светлина, Сена изпълнява, но в същото време влиза Султан, която се кара на Сена, че е махнала пердето. Идрис казва, че той и е казал и казва на жена си да излезе. Сена сяда на леглото на Идрис, а той ѝ казва да го до обръсне. Сена го прави уверено и сръчно.

Идрис я моли да не казва на Ямач, докато дойде на себе си, а Сена му обещава и му казва, че дано не отлага дълго, защото Ямач има право да знае, защото е дошъл заради него.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ямата

„Ямата“, еп.52 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.51 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.50 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.49 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.48 (Diema Family) – какво ще се случи...